Bocs, nem akarok senkit megbántani, de a héten már a második kérdést látom, ahol valaki feltölt képet a gyerekéről, és azt kérdezgeti, hogy szép-e, meg mehet- e szépségversenyre...
Csak én nem értem, hogy ez miért kell, és ezek után, hogy fog ránézni a gyerekére, hogy ja bocs, eddig szépnek láttalak, de most mindenki, azt mondta, hogy nem vagy az, úgyhogy már én sem látnak annak?😀
2014. márc. 29. 21:04
1/9 anonim válasza:
Mert ostobák...A saját gyerekét mindenki szépnek látja, a másét meg szubjektíven, szóval semmi értelme ilyet kérdezni. Én is a sajátomat látom a legszebbnek, és azok az idegen babák tetszenek, akik az enyémre hasonlítanak.
2014. márc. 29. 21:17
2/9 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ők azt gondolják, hogy az ő gyerekük a legszebb a világon, és ezt akarják hallani másoktól is...kicsit furcsa nekem is, de nem nagyon érdekel. Megnézem és elmondom a véleményem. A szépségversenyes kérdést én is láttam. Ha van ennyi ideje, hadd kérdezze...engem nem nagyon zavar...
2014. márc. 29. 21:20
3/9 A kérdező kommentje:
Engem is csak azért zavar, mert rossz látni, hogy ott mosolyog egy kis gyerkőc a fotón és közben azt írják róla, hogy nem szép...
És nem értem a szülőt, hogy miért hozza ilyen helyzetbe magukat!
2014. márc. 29. 21:25
4/9 anonim válasza:
Most találtam meg a másikat, amiről beszélsz, az durva, nem tudom, olvastad-e a végét...a beteg anyuka a testvérével íratta ki a kérdést :D ÚÚÚristan... Nem volt neki elég egyszer, vagy hányszor...
2014. márc. 29. 21:39
5/9 anonim válasza:
Linkeljétek már légyszi ezeket, nekem nincsenek meg. :D
Mert bizonytalanok saját magukban, mert megfelelési kényszerük van a társadalom felé, ami ugye csak a hibátlant fogadja el. Ennyi.
A nagyobbik lányom valóban gyönyörű, mégsem rakom fel sehova a képét, nem akarom szépségversenyeztetni és egyéb baromságok. A kislányom meg nem olyan szép (eláll a füle, mint az állat), de akkor sem morfondírozok azon, hogy jaj, vajon másoknak hogy tetszik. Az én kölkeim és imádom őket. Leszarom, hogy ki tartja őket szépnek és ki nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!