Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kérdezgetik, hogy...

Miért kérdezgetik, hogy szép-e a gyerekük?

Figyelt kérdés

Bocs, nem akarok senkit megbántani, de a héten már a második kérdést látom, ahol valaki feltölt képet a gyerekéről, és azt kérdezgeti, hogy szép-e, meg mehet- e szépségversenyre...

Csak én nem értem, hogy ez miért kell, és ezek után, hogy fog ránézni a gyerekére, hogy ja bocs, eddig szépnek láttalak, de most mindenki, azt mondta, hogy nem vagy az, úgyhogy már én sem látnak annak?😀

2014. márc. 29. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert ostobák...A saját gyerekét mindenki szépnek látja, a másét meg szubjektíven, szóval semmi értelme ilyet kérdezni. Én is a sajátomat látom a legszebbnek, és azok az idegen babák tetszenek, akik az enyémre hasonlítanak.
2014. márc. 29. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert ők azt gondolják, hogy az ő gyerekük a legszebb a világon, és ezt akarják hallani másoktól is...kicsit furcsa nekem is, de nem nagyon érdekel. Megnézem és elmondom a véleményem. A szépségversenyes kérdést én is láttam. Ha van ennyi ideje, hadd kérdezze...engem nem nagyon zavar...
2014. márc. 29. 21:20
 3/9 A kérdező kommentje:

Engem is csak azért zavar, mert rossz látni, hogy ott mosolyog egy kis gyerkőc a fotón és közben azt írják róla, hogy nem szép...

És nem értem a szülőt, hogy miért hozza ilyen helyzetbe magukat!

2014. márc. 29. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Most találtam meg a másikat, amiről beszélsz, az durva, nem tudom, olvastad-e a végét...a beteg anyuka a testvérével íratta ki a kérdést :D ÚÚÚristan... Nem volt neki elég egyszer, vagy hányszor...
2014. márc. 29. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Linkeljétek már légyszi ezeket, nekem nincsenek meg. :D
2014. márc. 29. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert tudják, h nem a legszebbek, de hátha...
2014. márc. 30. 06:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon "gáz" volt! Szegény baba...
2014. márc. 30. 09:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Mert bizonytalanok saját magukban, mert megfelelési kényszerük van a társadalom felé, ami ugye csak a hibátlant fogadja el. Ennyi.

A nagyobbik lányom valóban gyönyörű, mégsem rakom fel sehova a képét, nem akarom szépségversenyeztetni és egyéb baromságok. A kislányom meg nem olyan szép (eláll a füle, mint az állat), de akkor sem morfondírozok azon, hogy jaj, vajon másoknak hogy tetszik. Az én kölkeim és imádom őket. Leszarom, hogy ki tartja őket szépnek és ki nem.

2014. márc. 30. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!