Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha fiatal tiniként...

Mit tegyek, ha fiatal tiniként elkövettem életem legnagyobb hibáját?

Figyelt kérdés

Sziasztok 18 éves lány vagyok. Fiatalon (15 évesen) el követtem életem egyik legnagyobb hibáját, inkább bűnét. :( összejöttem egy cigánnyal. Tudom, nem mentség, de eleinte azt hittem más, mert tanult volt, érettségi+szakma, dolgozott, szőke hajú zöld szemű volt. Örültem, hogy oké ez más mint a többi. Aztán jöttek a bajok..el kezdett parancsolgatni.. Mit vegyek fel, kivel barátkozhatok stb. Tehát a kapcsolat 2-3 hétnél tovább nem tartott. Ja meg meg is csalt..

Tehát gondolhatjátok. Alig tudtam levakarni magamról hónapokig zaklatott. Az apám ügyvéd és gyűlöli a fiú egész családját de apa nem tud semmit. A fiú tesója nemsoká kiszabadul a börtönből ahová anno apám juttatta be. Én meg akarok halni. Rettegek mi lesz ha kiszabadul és apám megtud vmit. Bár mindez már majdnem 3 éve volt. Istenem én tényleg megölöm magam ha valami történik. Csak abban reménykedem hogy a fiú tesója nem fog ezzel a dologgal törődni. A fiú már messze dolgozik innen. A legrosszabb, hogy megöl a bűntudat. Rettenetesen félek, hogy a családom kitagad . Inkább meghalok. Hogy lehettem ilyen hülye :'( mihez kezdjek most.

2014. júl. 21. 13:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Az apám ügyvéd és gyűlöli a fiú egész családját, de apa nem tud semmit."

Akkor hány apád van?

De hogy 15 évesen egy 2-3 hetes(!) összefekszel bárkivel - legyen az cigány, vagy magyar - ahhoz csak gratulálni tudok.

Tudod, az úgy van, hogy a tetteink következményeit már csak viselni kell, és a hazug embert hamarabb, mint a sánta kutyát!

Egyébként meg minden csoda 3 napig tart.

2014. júl. 21. 18:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem kamu, a lényegen nem változtat a dolog és a lényeg hogy a srác cigány és az apám utálja őket és volt köze hozzá, hogy börtönbe került egy családtagja és én meg e-miatt gyűlölöm magam mert egy idióta vagyok aki felfúj mindent . És mindenért kínzom magam. Hogy én terhes? Már nem élnék. A sráccal is csak néhány szájrapuszi' volt. Nemhogy terhesnek lenni..ember már főbe lőttem volna magam. :-(
2014. júl. 21. 18:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha csak smároltál vele, akkor mit jelent az, hogy megcsalt???
2014. júl. 21. 18:17
 14/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó úgy, hogy más lánnyal is kavart?

Már hogy a francba feküdtem volna le vele? már nem is élnék..

2014. júl. 21. 19:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Es mit csinal apad ha csokoloztal ez cigànnyal?megöl?:))))
2014. júl. 21. 19:46
 16/18 anonim ***** válasza:

A kérdés címét olvasva én is elsietett szexre/terhességre vagy valami bcs-re gondoltam.

Ha a srác messze dolgozik, és 3 éve volt, aligha fog a tesója törődni veled. Akkor már inkább apáddal, ha szerepe volt abban, hogy börtönbe került.

Ha az apád valóban ilyen szélsőségesen reagálna egy ártatlan tinikapcsolatra (mert ami 1-2 hétig tartott, és kimerült a szájrapuszilkodásban, az az) akkor inkább ne hozd már fel a dolgot, ha a kikerülő tesó nem viselkedik arra utalóan, hogy valamiképpen leleplezne titeket.

Öngyilkossági gondolataid meg ne legyenek, nem csináltál te semmi rosszat, hiszen nem estél tőle teherbe, nem sietted el a szexet vele.

Az apád sokkal inkább tett azért, hogy kijőve forraljon ellenetek valamit, mint te, tehát ha rátok támad, az apád és az ő bosszúálló természete hibája lesz, nem a tied, hogy lelkiismeretfurdalást kell érezz. Ha azt írod, nem annyira gázok, hogy megtámadjanak benneteket az utcán, meg ilyenek, akkor amiatt sem kell aggodalmaskodnod, hogy apád miatt rádszállna, vagy a családodra.

Egy általános tanács, ha más kultúrájú pasival kezdesz, mindig ismerd meg azt a kultúrát. A cigányoknál pl. nincs női egyenjogúság.

2014. júl. 23. 20:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, tudod érettebb fejjel erre már rájöttem. Nem azt mondom, hogy hú, már érett felnőtt nővé váltam, mert a gyermek még ott van bennem. De akkor 15 évesen az a fránya rózsaszín köd... Azt hittem én vagyok Júlia, és örökké szerelmes leszek a pasiba akivel jártam. És hogy milyen izgi tiltás ellenére talizni... Jó nagy hülye voltam, szánalmas de legalább megtapasztaltam kivel ne kezdjek.
2014. júl. 24. 15:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Te mit nem értesz azon,h ez nem bűn amit csináltál? ez meg nem is nagy szám..tiszta lényegtelen te meg ezen aggódsz!!
2014. júl. 24. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!