Mit tegyek, ha fiatal tiniként elkövettem életem legnagyobb hibáját?
Sziasztok 18 éves lány vagyok. Fiatalon (15 évesen) el követtem életem egyik legnagyobb hibáját, inkább bűnét. :( összejöttem egy cigánnyal. Tudom, nem mentség, de eleinte azt hittem más, mert tanult volt, érettségi+szakma, dolgozott, szőke hajú zöld szemű volt. Örültem, hogy oké ez más mint a többi. Aztán jöttek a bajok..el kezdett parancsolgatni.. Mit vegyek fel, kivel barátkozhatok stb. Tehát a kapcsolat 2-3 hétnél tovább nem tartott. Ja meg meg is csalt..
Tehát gondolhatjátok. Alig tudtam levakarni magamról hónapokig zaklatott. Az apám ügyvéd és gyűlöli a fiú egész családját de apa nem tud semmit. A fiú tesója nemsoká kiszabadul a börtönből ahová anno apám juttatta be. Én meg akarok halni. Rettegek mi lesz ha kiszabadul és apám megtud vmit. Bár mindez már majdnem 3 éve volt. Istenem én tényleg megölöm magam ha valami történik. Csak abban reménykedem hogy a fiú tesója nem fog ezzel a dologgal törődni. A fiú már messze dolgozik innen. A legrosszabb, hogy megöl a bűntudat. Rettenetesen félek, hogy a családom kitagad . Inkább meghalok. Hogy lehettem ilyen hülye :'( mihez kezdjek most.
"Az apám ügyvéd és gyűlöli a fiú egész családját, de apa nem tud semmit."
Akkor hány apád van?
De hogy 15 évesen egy 2-3 hetes(!) összefekszel bárkivel - legyen az cigány, vagy magyar - ahhoz csak gratulálni tudok.
Tudod, az úgy van, hogy a tetteink következményeit már csak viselni kell, és a hazug embert hamarabb, mint a sánta kutyát!
Egyébként meg minden csoda 3 napig tart.
Kedves utolsó úgy, hogy más lánnyal is kavart?
Már hogy a francba feküdtem volna le vele? már nem is élnék..
A kérdés címét olvasva én is elsietett szexre/terhességre vagy valami bcs-re gondoltam.
Ha a srác messze dolgozik, és 3 éve volt, aligha fog a tesója törődni veled. Akkor már inkább apáddal, ha szerepe volt abban, hogy börtönbe került.
Ha az apád valóban ilyen szélsőségesen reagálna egy ártatlan tinikapcsolatra (mert ami 1-2 hétig tartott, és kimerült a szájrapuszilkodásban, az az) akkor inkább ne hozd már fel a dolgot, ha a kikerülő tesó nem viselkedik arra utalóan, hogy valamiképpen leleplezne titeket.
Öngyilkossági gondolataid meg ne legyenek, nem csináltál te semmi rosszat, hiszen nem estél tőle teherbe, nem sietted el a szexet vele.
Az apád sokkal inkább tett azért, hogy kijőve forraljon ellenetek valamit, mint te, tehát ha rátok támad, az apád és az ő bosszúálló természete hibája lesz, nem a tied, hogy lelkiismeretfurdalást kell érezz. Ha azt írod, nem annyira gázok, hogy megtámadjanak benneteket az utcán, meg ilyenek, akkor amiatt sem kell aggodalmaskodnod, hogy apád miatt rádszállna, vagy a családodra.
Egy általános tanács, ha más kultúrájú pasival kezdesz, mindig ismerd meg azt a kultúrát. A cigányoknál pl. nincs női egyenjogúság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!