Miért az egy mai fiatal legnagyobb problémája, hogy "kiélhesse" magát? Van itt olyan, aki nem élte ki magát és megbánta? Egészséges felnőttkorhoz vagy idő előtti kiégéshez vezet?
Én nem igazán éltem ki magam, de nem bántam meg. Én nem tartom magam olyan típusnak, hogy erre szükségem lenne. Különben is még bőven van idő erre, véleményem szerint.
22/F
én fiatal vagyok,de koromhoz képest érett gondolkodású.
szerintem így fiatalon csináljon az ember őrültségeket,mint később amikor már családjuk van.gondolok itt az alkoholizálásra,a féktelen bulizásra,szabályok megszegésére,párunk megcsalására stb...most még kicsi a felelősség!
na most a félreértések elkerülése érdekében,nem azt akartam mondani,hogy mindenki legyen alkoholista,r.banc,drogos és törni zúzni kell!
amiket leírtam azt a normális kereteken belül kell érteni.
sajnos vannak olyanok akik nem tudják hol van a határ és fiatalon alkoholistát játszanak,drogoznak stb...
erről regényt lehetne írni,de az én véleményem az,hogy ez a "normális" amikor valaki fiatalon bulizik és kicsit felelőtlenebb,nem pedig az amikor a számítógép előtt nő fel az ember,internetes haverokkal csajok nélkül!
most "kiéljük" magunkat és amikor dolgozni kezdünk,ez megszűnik.felelősségteljesebben gondolkodunk,lesznek nagyobb céljaink stb...
19/F
Fiatalság bolondság, az érett átgondolt döntések agyi részei még nem fejlődtek végleges formájukba.
Ha arra van ineranciája, akkor élje ki magát, ennyi. Nekem sosem volt ilyen vágyam, és jól vagyok! 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!