Csajok körülbelük hány ruhátok van és hány cipőtök?
Úristen. Csak azokat írom le amibe utcára is megyek (szal az itthoni nagy pólóimat és melegítőket kihagyom)
-Van vagy 6 hosszúnadrágom (bár az elmúlt évben igen ritkán volt rajtam nadrág)
-egy rövidnadrág
-kb 10 szoknya
-min. 20 blúz
-kb 5 póló
-10-15 koktélruha
-egy estélyi
-4-5 nyári ruha
-6 magassarkú, egy tornacipő,futócipő, két pacsni, két szandál, bakancs
16l
utolsó vagyok.
van 3 őszi kabátom, egy télikabátom
4-5 kardigánom és két pulcsim. Vagyis körülbelül, de még sose számoltam a ruháimat
Nem merem megszámolni, hány ruhám van. Az a nagy helyzet, hogy én ritkán(félévente egy pólót kb.) szoktam vásárolni, mert rühellek és mindenhol retek cuccok vannak.
Szóval mindenféle ismerőstől szoktam kapni ruhákat, és ami jó rám, szép, kényelmes, mind megtartom, úgyhogy van némi mennyiségű...
Illetve minden fajtából kettőm van. Itthoni, és elmenős pólók, kabátok, sapkák, hosszú-térd-rövid nadrágok, egyebek. (Itthon igencsak retkesek szoktak lenni a dolgok, azért kell külön.)
Bár múltkor szelektáltam, így maradt 19 rövid ujjú pólóm, egy kisebb kupac ujjatlanom, és 4 db hosszú ujjúm.
Ha ez valakinek viszonyítási alap, a ruháim összesen foglalnak két komódot (9 fiók össz.), egy házilag eszkábált szekrényt(5 keskeny polc), és egy hat fakkos irattartó kis polcos szekrénykét. A kabátjaim ide-oda vannak felakasztva, az a kb. 3 itthoni meg az elmenős.
Cipőm is úgy van, mint ruhám, innen-onnan, mert azokat anyu nem akarja visszaadni, hiába kicsi/csúnya/kényelmetlen. Így amit lényegében hordok, két pár gumicsizma a csirkék közé, egy itthoni és egy elmenős strandpapucs, egy bakancs, egy elmenős sportcipő és egy sportcipő tesire.
Oké, összehordtam én itt minden gyökérségemet. Mindegy.
14/L
- 20 rövid ujjú fölső (pólók, trikók, haspólók, stb.)
- 1 rövidgatya
- 5 szoknya
- 3 egyberuha
- 4 farmer
- 3 leggings
- 4 pulcsi
- 1 kabát
Cipők:
- 3 Converse (ebből 1 tesire)
- 1 szandál
- 2 flip-flop
- 1 magassarkú (de abból nem is kell több)
- 3 balerina
- 2 csizma
16/L
Kb. 7 hosszú gatya, 2 "halász"gatya(ami a vádliig ér, asszem úgy hívják), 2 rövidgatya, 2 külön szoknya,4 egybeszoknya, 1 pulcsi(nem szeretem a pulcsikat, azt az egyet is alig hordom), kb. 8 kardigán és rengeteg póló szerintem 50-70.
Cipőből 1 balerina, 1 utcai sportcipő, 2 tornacipő és 3 magassarkú.
16/L
Nadrag: 4 hosszu, 4 rovid, 5 leggings (ebbol 4 itthoni)
Szoknya: 2 db
Felso: huuu pontosan nem tudom, de olyan 30 korulire tippelnem :D
Egyberuha: 5 db
Pulcsi, kardigan: 4 db
Kabat, dzseki: 3 db
Bikini: 2 db
Melltarto: kb 10-12 db, de ebbol 5 olyan, amit hordok is
Bugyi: kb 25 db, de lehet, hogy tobb
Cipo: 2 par csizma, 3 par tornacipo ( ebbol egy olyan leharcolt allapotban van, hogy csak tesiciponek hasznalom :D), 1 par magassarku, 1 par balerinacipo, 2 par szandal, 1 par futocipo.
Vasarolni altalaban ezekben az uzletekben szoktam: Bershka, Stradivarius, Tally Weijl, New Yorker, H&M, Calzedonia, Intimissimi, Reserved, Tezenis, neha Ebay, turi.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!