Csajok körülbelük hány ruhátok van és hány cipőtök?
2 hosszú gatya, 2 rövid, 1 sport cipő, 1 papucs, 2 topanka, kb 7-8 póló, 3 pulcsi , 2 dzseki, bugyi - zokni sok
Nincs sok ruhám, mert nehéz az ízlésemnek megfelelőt találni. Dehogy vasarolok havonta, az mar enyhén szólva luxus ;)
Tyű hát ezekhez képest nekem egy egész ruhaboltom van :O
Hosszú nadrágból van kb 10db rövidből 5. Szoknyából 4 ruhából 8 de ezek között van olyan is amit utcán hordok meg van ami ilyen koktél ruha. Felsőből (trikó, póló, hosszú ujjú) 50 biztos van. Pulcsiból kb 15-20. Kabátom (őszi, téli) 6db. Cipőm is elég sok van kb 30 de ennek csak a felét hordom. Meg persze bugyi, zokni, melltartó es egy csomó fullcap :3. Általában a bershkában, pimkieben, tallyban vagy a pull&bearben szoktam vásárolni de én is szeretem a h&met. Ritkán megyek zarába meg mangoba is de az annyira nem az én stílusom. Általában heti szinten szoktam vásárolni de persze nem ilyen 10 ezreket szoktam elkölteni.
17/L
Hát nekem van vagy 25db szoknyám, 4 rövidgatyóm, 3 hosszú farmernadrágom, 2 lenge mintás hosszúnadrág. toppokból/trikókból/ujjatlan felsőkből is van szerintem 20db, rövidujjúfelsőkből 25, hosszúból is szerintem 25-30... kabátból 2 darab, rengeteg harisnya, 8 táska, 6 műanyagmerevítős divatfűző és 1 acélmerevítős fűző.
Turizok, plázába is szoktam vásárolni és néha netről is rendelek (pl. a fűzőim esetében)
bocsi, a cipő lemaradt:
1 pár martens bakancs
1 fekete balerina cipő
1 fekete fűzős félcipő
2 pár magassarkú
meg itthonra mamusz és papucs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!