Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csajok körülbelük hány ruhátok...

Csajok körülbelük hány ruhátok van és hány cipőtök?

Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 00:20
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
hol szoktatok vásárolni ?
2014. júl. 18. 00:20
 2/16 A kérdező kommentje:
havonta vesztek ruhát ? vagy milyen időközönként mennyit ?
2014. júl. 18. 00:21
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Minél kevesebbet, mert nincs, amit jobban utálok, mint a vásárlás.
2014. júl. 18. 00:46
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

2 hosszú gatya, 2 rövid, 1 sport cipő, 1 papucs, 2 topanka, kb 7-8 póló, 3 pulcsi , 2 dzseki, bugyi - zokni sok

Nincs sok ruhám, mert nehéz az ízlésemnek megfelelőt találni. Dehogy vasarolok havonta, az mar enyhén szólva luxus ;)

2014. júl. 18. 01:26
 5/16 anonim ***** válasza:
Van vagy 5 farmerom, 1-et hordok. 1 leggings, 1 rövidnaci, 3-4 póló.. nekem is nehéz ruhát találni, de a h&m-ben általában találni szoktam valamit.
2014. júl. 18. 09:52
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Tyű hát ezekhez képest nekem egy egész ruhaboltom van :O

Hosszú nadrágból van kb 10db rövidből 5. Szoknyából 4 ruhából 8 de ezek között van olyan is amit utcán hordok meg van ami ilyen koktél ruha. Felsőből (trikó, póló, hosszú ujjú) 50 biztos van. Pulcsiból kb 15-20. Kabátom (őszi, téli) 6db. Cipőm is elég sok van kb 30 de ennek csak a felét hordom. Meg persze bugyi, zokni, melltartó es egy csomó fullcap :3. Általában a bershkában, pimkieben, tallyban vagy a pull&bearben szoktam vásárolni de én is szeretem a h&met. Ritkán megyek zarába meg mangoba is de az annyira nem az én stílusom. Általában heti szinten szoktam vásárolni de persze nem ilyen 10 ezreket szoktam elkölteni.

17/L

2014. júl. 18. 12:02
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát nekem van vagy 25db szoknyám, 4 rövidgatyóm, 3 hosszú farmernadrágom, 2 lenge mintás hosszúnadrág. toppokból/trikókból/ujjatlan felsőkből is van szerintem 20db, rövidujjúfelsőkből 25, hosszúból is szerintem 25-30... kabátból 2 darab, rengeteg harisnya, 8 táska, 6 műanyagmerevítős divatfűző és 1 acélmerevítős fűző.

Turizok, plázába is szoktam vásárolni és néha netről is rendelek (pl. a fűzőim esetében)

2014. júl. 18. 13:15
 8/16 anonim ***** válasza:

bocsi, a cipő lemaradt:

1 pár martens bakancs

1 fekete balerina cipő

1 fekete fűzős félcipő

2 pár magassarkú

meg itthonra mamusz és papucs

2014. júl. 18. 13:20
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
hát szerintem nekem annyi ruhám és cipőm van, hogy ha az előző válaszolók cuccaik mennyiségét összeadom kb annyi cuccom van, de lehet még több :$ cipő meg kb 2x annyi
2014. júl. 18. 16:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Huhaaa hát nadrágból van 5 db leggingsből szintén 5, pólókból, felsőkből,pántosokból legalább egy 50db lehet, 3 egyberészes ruha, pár db blézer, 4 kabát, és a cipőkből is van legalább 10 pár. Én nagyon szeretek hádában vásárolni fillérekért lehet jobbnál jobb cuccokhoz hozzájutni kb heti rendszerességgel veszek felsőket, nadrág az macerásabb. Szoktam newyorkerbe is járni ott leginkább fehérneműt veszek, plusz van 1-2 bolt ahová még ritkán betérek : C&A , H&M, orsay,kínaik :)
2014. júl. 18. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!