Milyen az ünneplő ruhátok? (
Figyelt kérdés
Ha lehet ma 4-ig válaszoljatok2010. aug. 30. 14:48
1/16 anonim válasza:
Matrózblúz, fekete nadrág, magassarkú.
Ünneplőben nem szokott olyan nagy választék lenni...
15/l
2/16 anonim válasza:
Matrózblúz, az iskola kitűzője, szoknya (kötelező)magassarkú
3/16 anonim válasza:
matrózblúz,fekete szoknya,ünneplőscipő
4/16 anonim válasza:
sima fehér ing, fekete cső gatya, fekete converse.
bocsi,hogy 4 után írtam>< :D
13/L
5/16 anonim válasza:
fekete farmer(ünneplő gatyát halálosan utálom) fehér ing, iskola nyakkendője, utcai cipő
ez az ünneplőm amit iskolába veszek fel, máshova sokkal szebb elegáns ruhába meek
6/16 anonim válasza:
Fekete tornacipő, azaz....
Csodás lehetsz benne !
7/16 anonim válasza:
nem tornacipő, egy fekete Vans cucc, igaz h neonzöld fűzpvel, de most évnyitóra nem tökéletes?
8/16 anonim válasza:
16.21 vagyok
szerintem ezt nekem mondta.:D
teljesen fekete,még a fűző lyukak is szóval csak annyit látni,hogy fekete.de tényleg.nem mindegy? a kutya sem nézi,és amúgy is szalagszakadás volt a bokámba és nem bírja a kis tompánkákat.csak ezt.
9/16 anonim válasza:
Mindig más... évnyitóra meg évzáróra nemfogom törni magam: papucs/sportcipő, farmer, fehér ing/blúz vagy valami ilyesmi:D Komolyabb ünnepségen fekete nadrág és normális cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!