Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes pocakkal nektek...

30 hetes pocakkal nektek milyen volt a menyasszonyi ruhátok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én még csak most vagyok pocakos, de azért írok neked. 33 hetes leszek, mikor lesz az esküvő. Nem egybe részes ruhám lesz, hanem külön felső-alsó (persze fehér) rengeteg van fent a neten, de kismama boltokban nagyon szép együtteseket lehet kapni. Sok sikert! 30 Hkm
2011. márc. 25. 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Elgondolkodtattál, mert mi épp a kétrészes ruhákat nem próbálgattuk, mert azt mondta az eladó, hogy nem ajánlja, mert szoríthatja a hasamat.

A pánt nélküli ruhák nagyon tetszenek. Nagyon idétlenül mutatnak ekkora pocakon?

2011. márc. 25. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, szerintem nem mutatnak idétlenül, ha jó a szabása. A hasadat sem hiszem hogy szorítaná egy két részes, hiszen ha felveszel egy kismama nadrágot, vagy szoknyát, akkor ez sem szorít. [link] nekem ez a ruha tetszik, csak úgy, hogy térd fölé ér a szoknya, illetve ez: [link] de ezt nem lehet kölcsönözni sajna, és amúgy meg 30000Ft. :( De még nem tudom, hogy pontosan milyen lesz.
2011. márc. 25. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 24 hetes voltam, most március 5.-én,amikor férjhez mentem. Ekrü, egyrészes ruhám volt, mell alatt bővülő, görögös, rakott aljjal! Egyszerűen imádtam, a fotókon nem is látszik,hogy állapotos vagyok, csak ha a pocimra tettem a kezem. Volt vékony pántja és egy szép bolerót vettem a hátamra, mert picit hűvös volt. Szerintem nyugodtan vehetsz fel pánt nélkülit, én is próbáltam olyanokat a szalonban, és nagyon csinik. A két részes nekem nem jött be. Végül egy alkalmiruhaboltban találtam egy menyasszonyi ruhát, ami végül 25.e-ért lett az sajátom!:)Sok boldogságot!
2011. márc. 25. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
A vaterán nagyon szép új,méretre készült kismama menyasszonyi ruhák vannak.Aki árulja jameel néven fut.
2011. márc. 25. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Én biztos ilyen romantikus ruhát vennék fel:

[link]

2011. márc. 25. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont 30 hetes kismama vagyok, és holnap két részes kismama menyasszonyi ruhába leszek/leszünk:) Egyszerű, de kényelmes és aranyos:) A www.monamama.hu-ról rendeltem.

Boldog babavárást és szép esküvőt kívánok:)

2011. márc. 25. 20:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat. Sok boldogságot mindenkinek!
2011. márc. 28. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!