Szeretném elveszíteni a szüzességem. De van egy kis gond. ( több lenn) Szerintetek mit csináljak? 17/L
rég óta kívánom a szexet és van egy barátom akit nagyon szeretek. Tehát minden rendben lenne, kivéve hogy a családom mélyen vallásos és elítélik a házasság előtti szexet.. tehát nem mondhatom el nekik, viszont félek hogy bűntudatom lesz ha megtörténik..
ha elmondanám nem viccelek, de kitagadnának..
Én is úgy veszítettem el, hogy senki nem tudott/tud róla. Azóta szetmentem a barátommal és nem bántam meg, nincs bűntudatot.
De van egy megerzesem, ami ha igaz es beteljesul, elmondom majd itthon.
Szóval vágj bele és meglatod jó lesz ;)
Otthon meg igazából, hát a te döntésed, hogy elmondod vagy sem.
Jobb később elmondani, mikor mondjuk mar férjnél vagy, mint most.
Akkor már nem fognak tudni mit tenni.
Bár most se, ha megteszed, azt már nem lehet nem megtortenne tenni, s akkor ezzel már nem fognak tudni mit csinalni.
19/l
Elítélik... jó, azok ők, te pedig te vagy.
Védekezz, nehogy várandós légy, aztán mehet a menet, ha úgy gondolod.
Hzáasságig várni a szexszel pedig ostoba és felelőtlen dolog. Mi van, ha nem passzoltok össze (ő gyors, neked idő kell; ő nagy, te szűk > mindig fáj; te durvulnál, ő nem...)?
A válás még nagyobb bűnnek számít, márpedig, ha szr a szex, vagy szenvedtek egy életen át, vagy szétmentek (esetleg megcsalósdi)
Ezért nem szeretem a vallásokat. Mert azoknak kellene beleilleszkedniük az életedbe, nem pedig az életnek az ő dogmáikba.
Nem vagyok vallásos, ezért csak "nem vallásos" tanácsot tudok neked adni. Tedd meg azt, amit szeretnél, pláne, ha biztos vagy magadban. Csak egyszer nézz át a Szerelem, szex témakörbe, és láthatod, hogy ugyanennyi idős lányok milyen bizonytalanul állnak hozzá a dologhoz (valszeg nem szeretik eléggé a párjukat).
Ha vallásos is vagy, elszámolással csak magadnak tartozol, a családodnak nem. Maximum meggyónod, vagy ha protestáns vagy, bocsánatot kérsz Istentől (ha így működik).
Egyébként nem ismerem a szüleidet, de ez a "mélyen elítéli a házasság előtti szexet" úgy működik, hogy nekem is volt egy osztálytársam, akinek ilyen volt a családja... aztán kiderült, hogy az apa igazából 17 éves korában felcsinálta az anyát és ezért kellett összeházasodniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!