Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez nagyon nagy bűn volt? 15/l

Ez nagyon nagy bűn volt? 15/l

Figyelt kérdés
Az történt, hogy hajnali egykor elmentem otthonról titokban 1 órácskára.. A szüleim semmit sem sejtettek de utólag elmondtam anyámnak ő meg teljesen kiakadt hogy bármi bajom eshetett volna stb..és most 1 hétig nem mehetek sehova. Szerintetek is nagy bűn?
2014. júl. 17. 15:46
 1/8 anonim válasza:
100%
az, hogy utólag elmondtad ok, de lőtte kellett volna. Normális, hogy aggódik érted, hiszen ő kerül a dutyiba ha véletlenül elcsap egy kocsi. Máskor szólj alőtte, fontos a jó komunikáció és kapcsolat a szülő-gyermek között
2014. júl. 17. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Én azt nem értem, hogy ha titokban mész, akkor minek számolsz be róla utólag? Ezzel az erővel szólhattál is volna, hogy el szeretnél menni, és akkor legfeljebb nem engedtek volna el, és megúszod a büntetést is. De ha már senki nem vett észre semmit az egészből, akkor miért mondod el...?

Nem, egyébként nem bűn, csak veszélyes. A szüleid pedig nem akarják, hogy bajod essen.

2014. júl. 17. 15:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Amikor elmentem akkor ők dolgoztak, csak a nővérem volt itthon..és nem szeretem ha titkaim vannak, muszáj volt elmondanom.:)
2014. júl. 17. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Elmondtad, tehát azért 1 hétre nem büntettelek volna meg, értékeltem volna az őszinteséget. Viszont elmagyaráztam volna, hogy miért nem tartom jó ötletnek, és megkértelek volna, hogy legközelebb ne menj el titokban, mert ha bármi történik, nem tudom, hogy hol vagy, hol keresselek, mikor kezdjek aggódni, ha nem jössz vissza, stb. Mi még felnőttként is elmondjuk otthon, hogy mennyi időre megyünk el valahova. Biztonságosabb, és a másikat is megkíméljük a fölös aggódástól.
2014. júl. 17. 15:53
 5/8 anonim válasza:
Fontos, hogy mindig őszinte légy :)
2014. júl. 17. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Fontos, hogy őszinte légy, de akkor minek mentél el titokban, ha tudtad, hogy el fogod mondani? Szerintem igazuk volt, eljátszottad a bizalmukat... Okkal féltenek, még majdnem 17 évesen se mennék ki az utcára, borzasztó emberek léteznek. Anyukád jogosan akadt ki, hát mit csinált volna, ha nem jösz haza, és még azt se tudja, hova indultál? Nem festem az ördögöt a falra meg semmi, de teljesen meg tudom érteni. Az én anyukám is ilyen, akármilyen buliba elenged amíg a saját lábamon jövök haza és nem egyedül, valamint mindig tudja, hol vagyok és kikkel. Sose hazudtam még ilyenről, nem éri meg.

16/L

2014. júl. 17. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem örülj hogy csak 1hetet kaptál :D
2014. júl. 24. 01:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi lehet az a borzasztóan fontos dolog, amihez hajnali egy órakor kell elmenni 15 évesen? Súlyos következményei is lehettek volna, okulj belőle.
2014. aug. 7. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!