Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek kicsi? 2 én élünk...

Szerintetek kicsi? 2 én élünk anyával. + 1 kis yorkshire kutyus 19/L

Figyelt kérdés

van egy nagyobb méretű konyhánk, itt van egy nagy asztal 3 szép faragott szék, 2 nagypbb virág, állo lámpa, szép faragott konyhalinka. van 1 nagy boltív onnan nyílik egy kis szoba itt van egy széthúzható fotel ( este széthúzzuk és anya ezen alszik) Tv van itt nagy beépített szekrény, álló lámpa, és egy kis heverő. innen nyílik az én szobám egy normál méretű szoba, ezen van ajtó. Ezenkívül van egy pici előszobánk ahol fehér beépített szekrény van ezüst megfogókkal, és egyiciri piciri fürdő ahol zuhany fülke, wc.

nagyon kicsi ez kettőnknek ( + kis yorkshire) ? ha a barátom itt aludna néha nagyon szűkös lenne ?

egyébként anya jól keres néha azért pizzára is beülünk vagy kávéra, rengeteg jó minőségű drága ruhám cipőm van nekem is meg anyának is. én egyetem melett néha eljárok diákmunkára és ezt magamra költöm illetve a kutya költségeit is ebből állom ( kaja, havi kutya fodrász neha kis ruha meg hasonlók)

2014. júl. 16. 13:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A barátod a lakást akarja felmérni vagy hozzád megy? Nem hiszem hogy érdekli a bútor, meg édesanyád szobája!

Ha külön szobád van nyugodtan menjen. Nekem gyerekkoromban nem volt saját szobám. Nem volt leányálom, de itt vagyok, nem haltam bele, csak annyi hogy most párommal azon vagyunk, hogy mindkét lányunknak legyen szobája, még ha nem is egy rendes, de egy kis kuckó nekik is jár.

A ruhád sem fontos, lehet turiban is kapni marha jó dolgokat, és nem drágák, mert itt kihangsúlyoztad.

Én is emlékszem,hogy korábban is tettél fel kérdést ezzel kapcsolatban.

2014. júl. 17. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
na jó, de most komolyan, mi az a konyhalinka?
2014. júl. 18. 15:53
 13/13 A kérdező kommentje:
konyha bútor
2014. júl. 18. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!