Szerintetek kicsi? 2 én élünk anyával. + 1 kis yorkshire kutyus 19/L
van egy nagyobb méretű konyhánk, itt van egy nagy asztal 3 szép faragott szék, 2 nagypbb virág, állo lámpa, szép faragott konyhalinka. van 1 nagy boltív onnan nyílik egy kis szoba itt van egy széthúzható fotel ( este széthúzzuk és anya ezen alszik) Tv van itt nagy beépített szekrény, álló lámpa, és egy kis heverő. innen nyílik az én szobám egy normál méretű szoba, ezen van ajtó. Ezenkívül van egy pici előszobánk ahol fehér beépített szekrény van ezüst megfogókkal, és egyiciri piciri fürdő ahol zuhany fülke, wc.
nagyon kicsi ez kettőnknek ( + kis yorkshire) ? ha a barátom itt aludna néha nagyon szűkös lenne ?
egyébként anya jól keres néha azért pizzára is beülünk vagy kávéra, rengeteg jó minőségű drága ruhám cipőm van nekem is meg anyának is. én egyetem melett néha eljárok diákmunkára és ezt magamra költöm illetve a kutya költségeit is ebből állom ( kaja, havi kutya fodrász neha kis ruha meg hasonlók)
a ruháimat nem anya vette hanem apu. a szüleim elváltak. Most nagyobb dolgokat aputól kapom meg és azt havi + 1 - 2 pólót nadrágot ami megtetszik saját pénzből állom. Az iskolát a szüleim fizetik és az utazást is. Kajámat ( reggeli, ebéd, vacsora) szintény anyu állja.
ez normális így ?
Enekul nem is ertettuk volna meg..: "3 szép faragott,szép faragott konyhalinka, ezüst megfogókkal..
nagyon is jol viszed, ne panaszkodj masoknak fele ennyijuk sincs...
nem értem, hogy a lakás nagyságához miért kellett leírnod, hogy milyen székeitek vannak, meg milyen színű szekrények, milyen megfogókkal, meg milyen ruháid... Ez befolyásolja a lakás nagyságát? Meg a megfogalmazásod se azt sugallja, hogy egyetemi hallgató vagy... nah mindegy... csak pár apró észrevétel...
amúgy, ha jól érzitek magatokat, akkor nem kicsi, mert sok jó ember kis helyen is elfér!
Még mindig ez a problémád? Emlékszem párhónappal ezelőtt is megkérdezted ugyanezt. Akkor is több tucat választ kaptál, ugyanazt a két mondatot hatszázképpen megfogalmazva.
Nem nem ciki, rajtad kívül millióan laknak hasonló paraméterekkel rendelkező lakásban.
(egyébként a bútorozás meg a tv mérete a kutyát nem érdekli)
Veled egyidős vagyok,de ettől a kérdéstől kb az arcom lekaparnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!