Tud adni nekem valaki ingyen egy kistestű kölyökkutyát? /yorki, havaneze, boloneze/, az se baj ha van benne kis keverék, de kicsi maradjon.
A második kettő milyen fajta? Én ilyenekről még nem hallottam...
Yorki= Yorkshire terrier
Havaneze= (Bichon) Havanese
Boloneze= (Bichon) Bolognese
Legalább annyit megnézhetnél az interneten (mielőtt kutyázásba kezdesz), hogy (az említett) fajták nevét hogyan kell írni. És azt tudok, hogy az ilyen fajta kutyáknak mik az igényei? Szőrápolásban, nevelésben... Tudod milyen a jellemük? Vagy csak annyit tudsz, hogy kicsik? Azt tudod, hogy a Yorkshire terrier, egy TERRIER és nem öleb? Nagy a mozgásigénye, nagyon okos, és tanítani is kellene ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott kiskutya legyen? Tudod, hogy ugatós? Tudsz egyáltalán bármit?
(én neked még egy szobanövényt sem adnék, amilyen tájékozatlan vagy)
Nem kell azonnal leoltani szegényt. Én sem tudok mindent, de ha odajutok megtanulom. Senki sem születik úgy, hogy mindent kiráz a kisújából.
Én Tacskót ajánlom neked egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!