Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tud adni nekem valaki ingyen...

Tud adni nekem valaki ingyen egy kistestű kölyökkutyát? /yorki, havaneze, boloneze/, az se baj ha van benne kis keverék, de kicsi maradjon.

Figyelt kérdés

#kistestű #yorkshire terrier #ingyen kölyök kutya #havaneze
2012. máj. 18. 12:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
miért kell leoltani? Lehet nem tud a kutyákról semmit, de nagyon szeretne egyet, a másik meg az, hogy tökmindegy hogy írja a nevét..ha megkapja a kutyát rájön milyen ha annyi esze nem volt hogy olvasson utánuk.. mind1, feltett egy kérdést, és volt egypár normális ember aki tudott rendesen válaszolni, de van aki csak leoltani tudja? istenem-.-"
2012. máj. 21. 20:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Ki oltógatya?Azért,mert őszintén le írjuk,hogyha eleve ingyen akar kutyát akkor,hogy fogja fenn tartani?Lehet,hogy fenn tudja tartani,de szerintem ő is képes megvédeni magát. A másik,ha kapna egyet és nem tudná oltatni stb akkor neked sírna legjobban a szád itt!!!!!
2012. máj. 24. 19:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Azt sem kell elfelejteni, hogy a yorki, bishon, stb. kutyusokat 2-3 havonta muszáj elvinni kutyakozmetikushoz, mert ugye nekik nem ürül a bűzmirigyük magától. az kb 3500 ft/alkalom. Ott vannak még az oltások, a kaja, meg ha ne adj'Isten megbetegszik, a gyógyszer, állatorvos. Na, ezért nem fogsz ingyen ilyen fajtákhoz jutni, max ha nagyon nagy szerencséd van. Ami viszont a kutyusnak nem biztos hogy szerencse..
2012. máj. 24. 19:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is ingyen kerestem kutyát..vagy legalább jó olcsón...láám már van 3 kutyám, mindegyik megkapta az oltásait, foglalkozok velük és tanítom őket, kutyakozmetikába még nem voltak, mert én vágom a sszőrét.. és nem is olyan fajták és egyáltalán nem sírnék, ha nem tudna oltásokat adni neki..ennyi esze volt, hogy úgy vett( kért) kutyát hogy nincs rá pénze-.-" (oltásokra gondolok)

És kedves kérdező, abban legyél tisztába, hogy első hónapokban több mint 20 ezret költesz a kutyádra.. alap oltások, kaja stb..most vittem két kutyát oltásra 16 ezer forint + cseppek, a kaja sem olcsó..havonta rá kell szánnod legalább 10 ezer forintot, és ezek olyan fajták akiket még kozmetikába is kell vinni..az sem olcsó mulatság.. csak akkor legyen kutyád ha ezeket megtudod adni neki..

2012. máj. 24. 20:30
 15/20 anonim ***** válasza:
14 na akkor most ki oltja? Egyik szavaddal ütöd a másikat bravó és még mi vagyunk a gonoszak :D hát ezen meghalok :D,de most komolyan ugyan azt írtad most neki mint amit mi is erre meg lehordasz mindenkit gratulálok :)
2012. máj. 24. 20:34
 16/20 anonim ***** válasza:

lol..nem hordtam le mindenkit-,-' Ha nem tudnál olvasni..akkor még egyszer..ott is leírtam mennyi esze van hogy utánuk sem néz.. és még a nevét sem tudja leírni tényleg..csak annyit mondtam, hogy azt nem kéne, hogy: "ha arra nincs pénzed hogy vegyél kutyát, hogy tartod el.." szöveget..szeretne kutyát INGYEN az nem azt jelenti hogy nincs pénze oltásokra..

És nem szeretnék kötekedni...mindenkinek igaza van, és nem akartam vitát nyitni..ha meg meg ennyire gyűlöltök 4 mondatért akkor bocs....

2012. máj. 24. 22:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem nyelünk le keresztben oké,hogy oda írtad te is,hogy mennyi esze van,de utána nem értem miért kellet kóstolgatnod az előtted szólókat akik ugyan azt írták amit te is. Azt,hogy ilyen ellenséges mindenki a kérdezővel szemben az az,hogy felmerül a kérdés,ha ingyen akar kutyát vajon fenn tudja tartani?Vagy újabb tini gyerekről van szó aki akar egy babusgatni és mutogatni valót. Ja és nem nagyon reagált egyikünk válaszára sem na innentől kezdve fura a dolog!!!!
2012. máj. 25. 06:53
 18/20 anonim ***** válasza:
én is azt néztem hogy nem válaszolt..na demind1, amikor utoljára irtam, akkor előtte nem olvastam megint végig,csak magamtól mondtam..de nem akarok vitatkozni, nekem az ötlött be először,(mást nem néztem) hogylehet ingyen akarja de eltudja tartani..de többet már nem írok..a kérdező sem válaszol..szal-.-'
2012. máj. 25. 14:41
 19/20 anonim ***** válasza:
a 14.-ik válaszomra gondoltam..
2012. máj. 25. 14:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Felesleges vitatkoznunk rajta :) ahogy el nézem úgy se lesz kutyája szerintem ez megint csak egy kamu kérdés,mert nagyon fura,hogy senkinek sem válaszolt.
2012. máj. 25. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!