Szülők! Ez tényleg ilyen fájdalom anyukám számára?
Nekem nem tetszik a stílus, de ha te így érzed jól magad.
A te korodban tornacipő-farmer (de mindig gatya)-ing/laza póló volt rajtam, sokszor baseball sapi, rövid haj.
Olyan 24 éves koromtól pedig szinte kizárólag szoknya (nacit max. itthon), szandál, csajosabb cipő, tapadós (de kényelmes) felső, halászsapi. Ehhez nagyban hozzájárult a barátom is, aki kijelentette, hogy szoknyában sokkal szebb vagyok. Azóta tényleg csak ritkán veszek fel nadrágot, a hajam félhosszú - egyedül a totál sminktelenség maradt meg tinikori önmagamból.
Nekem is tetszik a nadrág. Bár én inget úgy vennék fel hogy egy vékony toppal és tudod, hasnál megkötve.
Esetleg nincs még fiú a láthatáron? Ha van mond el anyudnak, valamennyire megnyugszik tőle.
Én rocker vagyok, nálunk apum fogadta el nehezen, hogy csillivilli rózsaszín ruhácskák helyett feketében járok és bakancsot húzok mellé. Aztán elfogadta...:D Tehetett jobbat? :D
Mondjuk azért csodálkoztam a kiakadásán, mert ő fiatalabb korában basszusgitározott egy együttesben. :D
28N
A 14-es válaszoló már leírta, amit akartam, csak annyit tennék hozzá, hogy nekem sok családtagom ki volt akadva, de végül hozzászoktak. :D Anya régen minden nap a lelkemre akart beszélni és minden vásárláskor olyan ruhákat ajánlgatott, mint amit manapság a legtöbben hordanak. Mostanra már elég jól elfogadta, már ő maga mutogatja a rockeres ruhákat, ha vásárlásra kerül sor.
Nekem személy szerint nem tetszik a stílus, de szerintem anyukád túlreagálja. Ha tetszik, vedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!