Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ez tényleg ilyen...

Szülők! Ez tényleg ilyen fájdalom anyukám számára?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és fiúsan öltözködöm. Tehát nagy ülepű nadrágokat ( [link] , fullcap-et, sportcipőt, ingeket és fiúsabb pulcsikat hordom. Nagyon teszik ez a stílus, mert 13 éve hip-hop-ozom(versenyeredményekkel:D). Anyukám nagyon irtózik ettől az egésztől, szereti ha sikereket érek el a táncban, de az öltözködésem akkor sem érti meg. Tegnap sírt is miatta, meg megkérdezte hogy hetero vagyok-e. Természetesen igen, csak imádom ezt a stílust. Szerintetek nagyon visszataszító? Anyukámnak jogos volt a kiakadása?

2014. júl. 16. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik a stílus, de ha te így érzed jól magad.

A te korodban tornacipő-farmer (de mindig gatya)-ing/laza póló volt rajtam, sokszor baseball sapi, rövid haj.

Olyan 24 éves koromtól pedig szinte kizárólag szoknya (nacit max. itthon), szandál, csajosabb cipő, tapadós (de kényelmes) felső, halászsapi. Ehhez nagyban hozzájárult a barátom is, aki kijelentette, hogy szoknyában sokkal szebb vagyok. Azóta tényleg csak ritkán veszek fel nadrágot, a hajam félhosszú - egyedül a totál sminktelenség maradt meg tinikori önmagamból.

2014. júl. 16. 21:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes az anyukád. Az hogy valakinek ízléstelen az öltözködése, még nem a világ vége...
2014. júl. 17. 13:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik a nadrág. Bár én inget úgy vennék fel hogy egy vékony toppal és tudod, hasnál megkötve.

Esetleg nincs még fiú a láthatáron? Ha van mond el anyudnak, valamennyire megnyugszik tőle.

2014. júl. 17. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Én rocker vagyok, nálunk apum fogadta el nehezen, hogy csillivilli rózsaszín ruhácskák helyett feketében járok és bakancsot húzok mellé. Aztán elfogadta...:D Tehetett jobbat? :D

Mondjuk azért csodálkoztam a kiakadásán, mert ő fiatalabb korában basszusgitározott egy együttesben. :D

28N

2014. júl. 17. 15:40
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem nagyon taszító az ha egy lány ilyen szintem fiúsan öltözködik:s egy lány legyen lány. sajnálom:s de igazából ha ez neked tetszik akkor hordjad. vagy anyukád kedvéért "javíthatnál" rajta. pl a gatyát egy lányosabb/vagy csak egy sima fehér toppal vedd fel és semmi sapka.
2014. júl. 24. 01:05
 16/16 anonim ***** válasza:

A 14-es válaszoló már leírta, amit akartam, csak annyit tennék hozzá, hogy nekem sok családtagom ki volt akadva, de végül hozzászoktak. :D Anya régen minden nap a lelkemre akart beszélni és minden vásárláskor olyan ruhákat ajánlgatott, mint amit manapság a legtöbben hordanak. Mostanra már elég jól elfogadta, már ő maga mutogatja a rockeres ruhákat, ha vásárlásra kerül sor.

Nekem személy szerint nem tetszik a stílus, de szerintem anyukád túlreagálja. Ha tetszik, vedd fel.

2014. aug. 10. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!