Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » SOS! Hogy döntenétek? Mennétek...

SOS! Hogy döntenétek? Mennétek, vagy nem? Hogy nyugodjak meg? 17L

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akibe már 13 éves korom óta szerelmes voltam.

Pechemre ő "Mr. Népszerű", aki mindig a középpontban van, de télen azt hittem, hogy lesz esélyünk. Nem volt. 3 hónapja barátnője van, nekem pedig holnap hajnalban indul a gépem, végleg külföldre költözöm.

Még pénteken kicsit ittasan mindent elmondtam neki, úgy gondoltam, ezeket jogom van elmondani, ha már annyit sírtam és szenvedtem miatta. Azt hittem, hogy később már nem találkozunk és akkor látom utoljára.

Elmondtam neki mindent és akkor csókolóztunk, de otthagytam, mert barátnője van. Az más, hogy tegnap szakítottak...

És tegnap csináltak nekem egy meglepetés búcsúbulit, amin ott volt. Sokat beszélgettünk (most józanon) és még hajnalban annyit írtam neki, hogy csak engedjen el. Erre visszaírta, hogy mi van, ha nem tud és hogy maradnék-e, ha ő kérne rá. Aztán idejött hajnal 5-kor, nemrég ment el.

Most itt ülök, csomagokkal az ágyam mellett, nézegetem a régi képeinket és annyira zokogok, hogy a billentyűket alig látom és remeg a kezem.

Azt hittem, jó ötlet ez a költözés és hogy magántanuló leszek, de már nem tudom... Ha maradnék, enyém lehetne ő, akire évek óta vágyom. És tudom, hogy neki sem pénteken jutottam először eszébe, csak kicsit bonyolult ez az egész. De nem az a szívtelen idióta, akinek hittem.

Igazából, részben miatta akartam annyira menni innen. Hogy majd elfelejtem, találok valakit, stb.

Ha maradok, el kell mondanom anyának, hogy nem költözöm és apának azt, hogy szeptembertől nála lakom, készüljön a hisztijeimre.

Ne gyertek azzal, hogy ez csak egy múló kamaszszerelem, amin majd túl leszek.

Évek óta rá várok és most tényleg együtt lehetnénk, ha nem költöznék kb 1800 km-rel arrébb.

2014. júl. 13. 20:50
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
84%

Egy fiú sem ér annyit, hogy maradj.

Hidd el, ha van esélyed külföldön új életet kezdeni, ne maradj itthon.

A szerelem meg vagy "megvár", azaz utánad megy, vagy lesz új.

Én sem ahhoz mentem hozzá, akit 14 évesen halálosan szerettem (és jobb is).

És ha annyira akarna, akkor kezdeményezett volna, nem pedig megvárja a vallomásod. Ráadásul barátnője is volt. Aki nem te voltál.

Ha korábban lépett volna, akkor átgondolandó lenne, de így nem.

2014. júl. 13. 21:00
 2/34 anonim ***** válasza:
20%
Hát szerintem a szívedre hallgass. Én a helyedben maradnék aztán ha mégse működne a dolog akkor még mindig elköltözhetsz. Főleg hogyha évek óta vársz már rá, hogy együtt lehessetek én mindenképp adnék egy esélyt a dolognak.
2014. júl. 13. 21:02
 3/34 anonim ***** válasza:
10%

Hát nem tudom!! Tényleg ilyen filmbe illő ez az egész!!!! A filmekbe mindig ugyan az a vége a lány marad happy end!!

A valóságban lehet nem úgy sülne el! Lehet csak egy numera lennél lehet örökké tartana....

Minden megér egy próbát!! :)

És hát ha mégsem alakulna úgy a dolog ahogy szeretnéd még fiatal vagy!! :) sok "szarban" lesz részed! :D de annyi baj legyen!!! :)

2014. júl. 13. 21:05
 4/34 A kérdező kommentje:
Jó, de én is elég ellenséges voltam vele mostanában, vagy nyírtuk egymást, vagy levegőnek néztük a másikat. Igazából a szemébe mondtam, hogy remélem, miután elmegyek itthonról, soha többet nem kell még a nevét sem hallanom és tudom, hogy utána már csak jobb emberekkel találkozhatok, hisz nála szörnyűbb nincs. Igen, kicsit talán túloztam, de akkor haragudtam rá és csak azt akartam, hogy ne lássam. Akkor mondtam anyának, hogy költözök vele én is (vagyis utána, de ez részletkérdés) és ez a mostani hétvégééig jó ötletnek tűnt.
2014. júl. 13. 21:08
 5/34 anonim ***** válasza:
62%
Én adnék egy esélyt a kapcsolatnak, később még lesz esélyed kiköltözni, ha úgy alakul a helyzet.:)
2014. júl. 13. 21:17
 6/34 anonim ***** válasza:
31%
Én a helyedbe megpróbálnám ha van lehetőséged kiköltözni ha nem jönne össze vagy igen de mondjuk vége lett. A dolgok okkal történnek.
2014. júl. 13. 21:24
 7/34 anonim ***** válasza:
94%

Tudod, szokták mondani, hogy soha ne fuss fiú vagy busz után, mert úgy is jön a következő...

Tudom, hogy neked ezzel egy régi álmod vált valóra, hogy a fiú úgy észrevett, ráadásul arra kér, hogy maradj. De ha belegondolsz, ennek a kapcsolatnak rengeteg buktatója lehet, márcsak az előzményeiből kifolyólag is. És lehet, hogy most megmutatta neked egy másik oldalát a srác, de attól még ott van az is, amit egész eddig ismertél.

Tudom, hogy nehéz ezt hallani és a szíved nagy erőbedobásokkal ellenkezik, de én nem dobnék el egy ilyen lehetőséget, mint a külföldi tanulás. Hosszú- és rövidtávon is nagyon előnyös, sokat építhetsz a kint szerzett tapasztalataidra. Szerintem ez jobb választás, mint a srác, de a végső döntést neked kell meghoznod! :)

2014. júl. 13. 22:35
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp utazz el! 18/F
2014. júl. 13. 22:40
 9/34 A kérdező kommentje:

De nem tanulnék külföldön, mert egy szót nem beszélek az adott ország nyelvén, csak angolul (bár azt felsőfokon).

Szóval magántanuló lennék, és itthon vizsgákat tennék, a gimimben.

2014. júl. 13. 22:50
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi volt az alapötlet, miért akartál kimenni?
2014. júl. 13. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!