SOS! Hogy döntenétek? Mennétek, vagy nem? Hogy nyugodjak meg? 17L
Volt egy fiú, akibe már 13 éves korom óta szerelmes voltam.
Pechemre ő "Mr. Népszerű", aki mindig a középpontban van, de télen azt hittem, hogy lesz esélyünk. Nem volt. 3 hónapja barátnője van, nekem pedig holnap hajnalban indul a gépem, végleg külföldre költözöm.
Még pénteken kicsit ittasan mindent elmondtam neki, úgy gondoltam, ezeket jogom van elmondani, ha már annyit sírtam és szenvedtem miatta. Azt hittem, hogy később már nem találkozunk és akkor látom utoljára.
Elmondtam neki mindent és akkor csókolóztunk, de otthagytam, mert barátnője van. Az más, hogy tegnap szakítottak...
És tegnap csináltak nekem egy meglepetés búcsúbulit, amin ott volt. Sokat beszélgettünk (most józanon) és még hajnalban annyit írtam neki, hogy csak engedjen el. Erre visszaírta, hogy mi van, ha nem tud és hogy maradnék-e, ha ő kérne rá. Aztán idejött hajnal 5-kor, nemrég ment el.
Most itt ülök, csomagokkal az ágyam mellett, nézegetem a régi képeinket és annyira zokogok, hogy a billentyűket alig látom és remeg a kezem.
Azt hittem, jó ötlet ez a költözés és hogy magántanuló leszek, de már nem tudom... Ha maradnék, enyém lehetne ő, akire évek óta vágyom. És tudom, hogy neki sem pénteken jutottam először eszébe, csak kicsit bonyolult ez az egész. De nem az a szívtelen idióta, akinek hittem.
Igazából, részben miatta akartam annyira menni innen. Hogy majd elfelejtem, találok valakit, stb.
Ha maradok, el kell mondanom anyának, hogy nem költözöm és apának azt, hogy szeptembertől nála lakom, készüljön a hisztijeimre.
Ne gyertek azzal, hogy ez csak egy múló kamaszszerelem, amin majd túl leszek.
Évek óta rá várok és most tényleg együtt lehetnénk, ha nem költöznék kb 1800 km-rel arrébb.
Honnan voltak közös képeitek, ha eddig nem voltatok együtt? És egyáltalán hogy szeretted meg, ha ő olyan nagymenő, és gondolom más körökben mozgott, mint te? És mi az, hogy dobja a barátnőjét, csak mert egy másik lány szerelmet vallott neki? Szerintem csak ki akar használni. Téged is ilyen könnyen dob majd, ha itt maradsz.
Mindegy, hogy hogy fogsz élni külföldön, jobb lesz, mint itthon.
Én még egy kapcsolatról sem hallottam (bár vannak, de az a nagyon nagyon ritka kivétel) amelyik 17 éves korban kezdődött és a sírig tart. Ha olyan baromi fontos vagy neki, akkor fogjátok tartani a kapcsolatot és később kiderül.
Akkor mit csinálsz, ha most lemondod az utat, a fiúka meg 3 hónap múlva közli, hogy van másik barátnője? vagy jövő tavasszal,hogy helló, kaptam egy jó lehetőséget külföldön, hülye lennék nem kihasználni?
Szia! Nagyon hasonlít a történeted az enyémre anno. Elmesélem neked!
13 évesen őrülten szerelmes lettem egy nálam 1 évvel idősebb fiúba. Igazi, mindent elsöprő kamasz szerelem volt. Ő volt a suli legnèpszerübb sráca, minden csaj odáig volt érte. Aztán egy sulibulin összejöttünk, és együtt jártunk 1 hónapig. Majd ő szakított velem, majdnem belehaltam. Szóval végeztem 14 évesen az általánosba és én is külföldre mentem, hogy elfelejtsem őt.
10 évvel később költöztem vissza ide, és egy véletlen folytán újra találkoztunk. Randizni kezdtünk, amiből kapcsolat lett, majd együtt èlés.
Mára ő a férjem, és van egy 1 éves kislányunk.
Szóval akiket egymásnak teremtettek, azok előbb vagy utóbb, de örökre együtt lesznek!
Én azt tanácsolom, hogy menj! Ha ő az igazi, akkor még újra éled sodorja az élet! Hidd el nekem!
29/N
A 13. válaszoló története komolyan meghatott.:)
Kérdező. Egyidősök vagyunk, de én azt tanácsolnám neked, hogy menj. És ha megkérdezhetem, melyik országba lesz a költözés?
muszáj most költöznöd? nem maradhatnál apudnál mondjuk a nyáron, és szeptemberben mennél ki? Akkor azt is meglátnád, mennyire gondolja komolyan a srác (mert van egy olyan érzésem, hogy ha már megfektetett, nem leszel olyan érdekes - de ne legyen igazam)?
Akkor az esélyt is megadtad, de nem vágod el magadtól a költözést teljesen
Nem érdemes maradni. A külföldön szerzett tapasztalatok életed végéig veled maradnak, míg egy kapcsolat tönkremehet, a srácot elveszítheteed.
Azzal, hogy kimehetsz külföldre, óriási lehetőséget kaptál, amit kár lenne eldobni egy srác miatt.
Ha a tanulás/munka és a szerelem között kell választani, próbálj objektíven dönteni. Biztos vagyok benne, hogy már rohadtul eleged van a hegyibeszédekből, de akkor is számításba kell venned, hogy most megalapozhatod a jövődet a külföldön. Nem szeretném elvinni a témát a politika felé, de gondolom tisztában vagy az itthoni helyzettel...
Szerintem itt az eszedre hallgass, és ne a szívedre.
Mert mi lesz ha maradsz? Talán összejöttök. Szép lesz, jó lesz, de talán szakít veled. Az előző barátnőjét is milyen könnyen dobta. És ha annyira össze akart volna jönni veled, megtehette volna.
Ha meg elköltözöl, lehet hogy ott lesz szerelmed, megtanulod a nyelvet, tanulhatsz tovább ott is, rengeteg lehetőséged lesz később az életben. Én ezt nem dobnám el egy fiú miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!