Hogyan lehet megbeszélni egy lassan 13 éves kamaszlánnyal, hogy ideje a testét nem ugyanúgy mutogatni?
Szerintem ha nem tudja magától ott gond van.
Én legalábbis és mindenki akit ismerek magától kezdett el felnőttesebb ruhákat hordani.Na most alapból,ha van már melle akkor szerintem alap tudnia,hogy egy kivágott felsőben az a férfiakat izgatja,csak épp az ő korában ez nem mindig túl előnyös.(pedofilok :D) Szoknya terén szerintem van elég érett,hogy eltudja dönteni milyen hosszút akar hordani. (Engem szüleim folyton megszóltak,hogy rövid,de nem szabták meg,hogy hordjam ne hordjam)Szintúgy 13 évesen az ember lánya már tisztában kell,hogy legyen magától is annak,hogy az öltözködésével milyen véleményt és kisugárzást ad.
Szerintem későn érő típus hogyha ezt még magától nem tudja. /főleg ha azt nézzük a mai 13 évesek nagy része úgy néznek ki mint a 18 évesek és már a szexen gondolkoznak. persze vannak kivételek/
szia szerinted ezeket a dolgokat ő még ne tudja ??
lehetséges hogy valamelyik úrfi kíváncsiságát akarja felkelteni
A mai 13 évesek egy része már szexel is sajnos.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne légy naív, nem véletlenül hord ilyen ruhákat, tetszeni akar a fiúknak.
Reméljük, azzal a felvilágosítással még nem késtél el...
Borzasztó egyébként, hogy az embernek a 13 éves lányát kell féltenie, mert néhány felnőtt ember nem tudja kontrollálni magát... De nincs mit tenni, amíg jelen van a "rape culture" úgyis arra tanítjuk a lányunkat, hogy ne hívja fel magára a figyelmet. Meg aztán a pedofilok is, bár a szó szoros értelmében ők a tinédzserkor beköszönte előtt álló kiskamaszokra "buknak".
Szerintem vidd el vásárolni, és próbálj az ő stílusában, de felnőttesebb ruhákat venni neki. De otthon is beszéld meg vele, ha úgy érzed, nem látja a megjelenése súlyát (bár sanszos, hogy 13 évesen tisztában van vele).
Szerintem 13 évesen már tudja mi célja van egy miniszoknyának. De legfeljebb mikor úgy akar elmenni valahova akkor mond meg neki nem bántó szándékkal, hogy vegyen fel egy kicsit hosszabbat mert nem való az ő korához.
(am 13 évesen én még fodrosszoknyában, meg mintáspólóban jártam iskolába... szerintem még nagyon fog változni az ízlése!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!