Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Veletek is történt már ilyen...

Veletek is történt már ilyen a buszon?

Figyelt kérdés

Már nem egyszer történt velem, hogy ülök a buszon, felszáll egy idős néni/bácsi a tök üres buszra, egyedül én ülök csak fönt, de ők arra a helyre pályáznak ahol én ülök. Van amikor szemrehányóan néznek, de van amikor szólnak is, hogy ők márpedig ide akarnak ülni.

Egyébként az is nagyon idegesítő, hogy azt hiszik, hogy nekik mindenhol kedvezni kell csak azért mert idősek és azért még nem kell bunkózni a fiatalokkal.

2014. júl. 13. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen előfordul. Legutóbb mondjuk villamoson ÁLLTAM és kapaszkodtam és odajön egy néne aki pont az én helyemre akart állni. Mondom mi a fene? Aztán rámnézett rosszalló tekintettel. Én elnéztem másfele. Aztán fogta a botját és finoman rávert a lábamra. Oké biztos véletlen volt. Majd mikor mégegyszer hozzámvágta felé fordultam és szépen halkan elmondtam,hogy ha még egyszer hozzámér azt nagyon megbánja.

Hozzáteszem 170 centis 50 kilós csaj vagyok, szóval nem vagyok pankrátor, de felháborító hogy csapkod a kis nyanya.

Plusz amúgyis annyira utálom őket mikor állok a boltban egy túrórudival sorban és jön a néni,hogy Kedveském előreenged?!?!

Én meg ránézek: Nem.

És akkor még duzzog és pofákat vág. Én ilyenkor mindig bunkó vagyok és mindig leosztom őket... Álljon már meg a menet, azért mert öreg miért tiszteljem? Majd akkor tisztelem ha nem ad rá okot az ellenkezőjére.

2014. júl. 14. 11:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jajj,de jó ezeket olvasni, megnyugtat,hogy nem csak engem találnak meg..

Rengeteg ilyen sztorim van, valahogy engem is megtalálnak az ilyenek..csak néhány:

Eset 1: beáll a busz a megállóba, volt vagy 10 ember aki fel akart szállni, bőven lett volna hely mindenkinek,de a nyugger úgy tolakodott,mintha az élete függne tőle..szóval ez csak a tipikus..

eset 2. : ez pont pár napja történt szóval még az élmény is friss, nagy meleg semmi levegő a buszon épp kórházból jöttem, mert foghúzáson voltam, ülök elbambulva,lezsibbadva minden bajom volt már, nem is figyeltem a körülöttem lévőkre füles volt a fülembe( mint mindig :D) erre jön egy ilyen tipikus "néni" - lila haj, kb 4-5 tonna festék rajta, meg bot mert neki fáj a lába (kivéve ha a busz után kell futni) és elkezdi kirángatni a fülemből a fülhallgatót és elkezd ordibálni,hogy azonnal álljak fel mert én fiatal vagyok ő öreg stb.. mondom neki tök szépen : ne tessék haragudni,de épp kórházból jövök és nem vagyok túl jól.. de a nő nem hagyja abba tovább ordít így már mindenki engem nézett, és olyanokat vág a fejemhez,hogy azt hittem mentem összepisálom magam.. erre mondtam neki,hogy elősször is én szépen szóltam magához, elvárnám én is ezt, másodszor meg akkor nem fájt a néni lába mikor sminkelni kellett? erre a mamesz tovább ment, mert mily meglepő a forgó után is van busz.. különösebb nem érdekelt tovább..

De jajj annyi ilyen sztorim van mert elég sokat buszozok :D

17L

2014. júl. 14. 17:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor egy laza no hablo húngaro-val elintézem :D
2014. júl. 14. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
vannak parasztok, na ezek idős korukra is parasztok maradnak
2014. júl. 16. 03:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

ajánlom figyelmetekbe az index fórumán az öreglányok a buszon topikot

van benne pár történet :)

jarókeretet felkapva metróhoz rohanó, banyatankot mindenki lábán végighúzó és még sok más

2014. júl. 16. 03:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
12es ezeket akciónyugdíjasoknak hívjuk :)
2014. júl. 16. 03:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Rég nem ültem már ilyen BKV buszon (vidékre költöztem, ott azért kicsit más a szitu, még 80 évesen is megkérdezik, hogy a mellettem lévő üres hely foglalt-e, vagy leülhet!!!)... De azért két sztori nekem is eszembejutott középsuli idejéből...

Buszvégen ülök, jól elbújva egy belső ülésen, edzés után hulla fáradtan. Bambulok ki az ablakon, mellettem meg szépen gyűlik a tömeg, telik meg a busz. aztán bejön a villamos is. 70 fölötti nyanya előreszegezi a járókeretet (!) és komoly olimpikonokat megszégyenítő százas sprintet levág.... Egészen a buszig. Ott hirtelen koppan a járókeret négy lába, mámika rároskad, öregszik még vagy 10 évet hirtelen és elkínzott arccal, halálhörgéssel, egyéb színpadi kellékekkel vergődik fel a két lépcsőfokon...

És természetesen puszta véletlenül addig támaszkodik egy ücsörgő vállán, míg az megunja és átajda a helyét...

Másik tipus, amikor véletlenül nem találtam jóleldugott belső helyet az ablaknál és képes verni egy kőkemény, bőrönd szerű, vasalt sarkú retiküllel verni a vállam miközben olvasok. Eleve lefelé nézek, így alulról kezdem végigmérni:

16 cm tűsarok (amilyenben én 16 évesen sem bírtam állni, nemhogy később...), szűk, térdig érő szoknya, olyan fajta mit hátul seggig föl sliccelnek, különben lépni sem lehetne benne... blúz, felette szőrme bunda,, fehér szövetkesztyű (!) majd valami szememet kiverő fux a nyakban, felette kb. két kiló smink, majd egy tömény hajlakkreklámmal fejeződik be a kompozíció... Én meg csak rámosolyogtam és sikerül úgy löknöm a bőröndkéjét, hogy mellkason vágja magát vele :)

2014. júl. 25. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!