Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek össejött már a buszon/buszmegállóban való ismerkedés? Milyen szövggel, hogy történt?
Ha szemeztél a lánnyal mosolygott akkor már csak magabiztosnak kell lenned.
ÉN egy kicsit félénk amolyan szürke egér lánnyal találkoztam,és olyan hivatalos formában kezdtem :D
Szia X vagyok.Van kedved beszélgetni míg a buszra várunk.Onnan meg már beindul
2.válaszoló!
Hányszor mentél így oda egy lányhoz? Kaptál visszautasítást?
Ő nem utasított vissza :)
Amúgy minden lány más.Máshogy kell őket megközelíteni.
Én olyan lánynál nem kezdek akivel nem volt szemezés.De egyszer előfordult,hogy visszautasítottak.De azt is normálisan.Hál istennek.
Volt akinek azt mondtam,hogy aranyos mosolya van.El is pirult :D
Ben volt, es csak ezzel kezdtem h "nézd, öszeöltöztünk!" és ez neki annyira megtetszett, h szinte teljesen felem fordult ugy beszélgettünk. Kicsit meg is ijedtem h őszinte legyek. Egyébként szép lány volt, vmi hotelnek volt a recepciósa. De történt olyan is h az állomáson bemondtak h másik vágányról indul a vonat, és az 1ik csaj zenet hallgqtott es nem figyelt. En odamentem hozza h szóljak neki, aztán beszélgetésbe elegyedtünk.
Najo a lenyeg h nincs, 2 egyforma eset, sokszor kell próbálkozni, és ha nem akqr összejönni, az adott lány, akkor hagyni kell.. Ja és a végén nem árt bemutatkozni :) boccs a hossz miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!