Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés buszon, buszmegálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés buszon, buszmegállóban. Hogyan? (Leginkább csajok válaszát várom)

Figyelt kérdés

Buszon láttam egy helyes lányt akivel aztán késöbb szemezni kezdtünk. Pontos történet úgy szól, hogy a második napon már többször is egymás szemébe néztünk. Amikor félre nézett, mosolygott egy lágyat, aztán megint rám nézett. És így továbbb.

Három lehetséges helyszín van a találkozásra, illetve ismerkedésre / megszólításra. mit javasoltok?

1. Buszmegállóban, ahol felszáll.

2. Buszon

3. Ahol leszáll.

Melyik hely lenne alkalmas arra hogy beszélgetést tudjak kezdeményezni vele?

18/F

2010. jan. 24. 13:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ott menj oda ahol felszáll...mert akkor ott is tudtok dumálni, a buszon egymás mellé ültök gondolom...meg ahol leszáll még ott is....:) de viszont, ha mondjuk akkor mész oda ahol leszáll akkor lehet hogy siet és már nem tudsz vele beszélgetni....így viszont végig beszélhetitek az utat.... sok sikert :)
2010. jan. 24. 13:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Buszon menj oda:

- Szia te is ezen a buszon utazol?

És már kezdődik is a beszélgetés :D

2010. jan. 24. 13:50
 3/14 A kérdező kommentje:

:D Hm hát... Kort, nemet is írhattok. Bár semmi sem kötelező.

Kösz a válaszokat.

2010. jan. 24. 13:53
 4/14 A kérdező kommentje:
- Várok még válaszokat.
2010. jan. 24. 13:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

ha ő is egyedül utazik, akkor a buszon menj oda hozzá és mond ezt: Szia! Feltűnt, hogy mindig ezen a buszon utazol és én is, de nem szeretek egyedül utazni. Ha te is így vagy vele, akkor beszélgethetnénk, hogy kellemesebb teljen az út.

aztán meg már megy minden... ezzel nem azt mondod, hogy nagyon tetszik és muszáj megismerned, hanem azt, hogy kellemesebb lehetne mindkettőtök számára az út, ami neki is tetszene, hogy nem egyedül kell utaznia és talán arra várnia, hogy mikor mész már oda hozzá. Mert lehet, hogy ő ezt várja már...

19/F

2010. jan. 24. 14:06
 6/14 A kérdező kommentje:

Lehet.

De a fentiekből az jön le, hogy bejövök neki?:)

2010. jan. 24. 14:45
 7/14 anonim ***** válasza:
énis buzson ismertem meg pasimat :) ép melém ült le 1 éve együt vagyunk
2010. jan. 24. 20:47
 8/14 anonim ***** válasza:

14.06-os vagyok. ha ő is szemez veled és mosolyog, az egyértelmű jele annak, hogy bejössz neki...

szóval hajrá!!!

2010. jan. 25. 00:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. jan. 25. 17:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Elég jó válaszokat kaptál! :) Szerintem is akkor kezdeményezz beszélgetést, amikor felszáll, és utazhattok végig együtt. ha mindig egy buszon utaztok, akkor nem is muszáj elsőre letámadni (telefonszámkérés vagy hasonló) csak puhatolózz, hogy ugyan te bejössz-e neki. Beszéd közben úgyis észreveszed. Aztán szép lassan, rálehet térni, hogy hová szokott járni szórakozni és hogy esetleg mehetnétek együtt is vhová a hétvégén. És itt már lehet számot kérni, hogy tudjatok egyeztetni. :) Nah, szóval érted:) sok sikert! :)
2010. jan. 25. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!