Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés buszon, buszmegállóban. Hogyan? (Leginkább csajok válaszát várom)
Buszon láttam egy helyes lányt akivel aztán késöbb szemezni kezdtünk. Pontos történet úgy szól, hogy a második napon már többször is egymás szemébe néztünk. Amikor félre nézett, mosolygott egy lágyat, aztán megint rám nézett. És így továbbb.
Három lehetséges helyszín van a találkozásra, illetve ismerkedésre / megszólításra. mit javasoltok?
1. Buszmegállóban, ahol felszáll.
2. Buszon
3. Ahol leszáll.
Melyik hely lenne alkalmas arra hogy beszélgetést tudjak kezdeményezni vele?
18/F
Buszon menj oda:
- Szia te is ezen a buszon utazol?
És már kezdődik is a beszélgetés :D
:D Hm hát... Kort, nemet is írhattok. Bár semmi sem kötelező.
Kösz a válaszokat.
ha ő is egyedül utazik, akkor a buszon menj oda hozzá és mond ezt: Szia! Feltűnt, hogy mindig ezen a buszon utazol és én is, de nem szeretek egyedül utazni. Ha te is így vagy vele, akkor beszélgethetnénk, hogy kellemesebb teljen az út.
aztán meg már megy minden... ezzel nem azt mondod, hogy nagyon tetszik és muszáj megismerned, hanem azt, hogy kellemesebb lehetne mindkettőtök számára az út, ami neki is tetszene, hogy nem egyedül kell utaznia és talán arra várnia, hogy mikor mész már oda hozzá. Mert lehet, hogy ő ezt várja már...
19/F
Lehet.
De a fentiekből az jön le, hogy bejövök neki?:)
14.06-os vagyok. ha ő is szemez veled és mosolyog, az egyértelmű jele annak, hogy bejössz neki...
szóval hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!