Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszmegállóban ismerkedés, hogyan?
Figyelt kérdés
Lány egyedül áll, kicsit távolabb a többi embertől.
Olyannal nem mehetek oda, hogy mikor jön a busz, vagy ezzel jössz, mert ezeket tudom. Ha odamegyek hozzá mit mondjak neki?
15/F
2011. okt. 3. 17:52
1/8 anonim válasza:
Én most kezdtem a fősulit Szolnokon. Életemben sosem utaztam még egymagamban vonaton emg buszon. Kijöttem a Szolnoki vasútállomásról és busszal kellett menjek a fősulihoz. Ott állt egy csajszi a váróban és kérdeztem tőle, hogy nem tudod véletlenül hogy melyik busz megy a fősulihoz? És ő is pont odament. Onnanstól kezdve együtt vártuk a buszt és eldumálgattunk, együtt utaztunk és bemutatkoztunk egymásnak. Ennyi. Egy tök közönséges kérdéssel kell odamenni. remélem segítettem :)
2/8 anonim válasza:
Igen, minden ismerkedés egy egyszerű, átlagos kérdéssel kezdődik. És az már rég jó, hogyha egyedül van, legalább nem falkában jár a barátnőivel (akkor éppen). Csak mert nekem most pont ez a gond egy csajnál...
3/8 anonim válasza:
Jegyeket bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni...
5/8 anonim válasza:
sok kérdés van:
mennyi az idő?
-ha ő ért előbb a buszmegbe- elment már a busz?
stb stb.
6/8 anonim válasza:
mennyi az idő?
-ha ő ért előbb a buszmegbe- elment már a busz?
igen, de ez még rendjén is van, de utána mit?
7/8 anonim válasza:
igazából az, hogy mit mondd az a fiú stílusától is függ.. ha bátrabb bevallhatja, hogy bejön neki, vagy valami, ha nem annyira bátor megkérdezheti, hogy akar-e vele beszélgetni.. persze nem ilyen formában
8/8 anonim válasza:
kérdezd meg mennyi az idő, aztán
-ha ismered: milyen volt a napja, holnap is ezzel a busszal megy-e haza..
-ha nem ismered: mi a neve, hol lakik, melyik suliba/osztályba jár..
remélem segítettem valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!