Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak jó része miért kezd el trágárkodni, ha neten visszautasítod (netes ismerkedés)?
fenn vagyok társkeresőn, már 2 hosszú kapcsolatom is volt innen, tehát nem gondolom, hogy halott ötlet.
ha kapok levelet olyantól, aki nem szimpatikus általában írok választ, hogy sajnálom, de nem őt keresem, azért sok sikert.
erre a pasik fele általában trágár módon válaszol, hogy b@sszak kecskével, elmebeteg vagyok és társaik.
őszintén, ezt miért? erre mi szükség? minek blamálják ezzel magukat?
Én nem ilyen vagyok, így nem tudok válaszolni. Bár közvetlen elutasítást se nagyon kaptam (vagy nem írt vissza vagy végül nem lett semmi a beszélgetésből)
ps.: amúgy már kezdem érteni, miért vannak a nők rossz véleménnyel a társkeresőről. :D
23F
Mert féltékenyek b@szod...
Meg némi sértődöttségből...
21F
mire féltékenyek? de komolyan kérdezem.
egyszer egynek visszaírtam, hogy nem értem mire fel a trágárkodás, miért kell ezzel blamálnia magát. erre azt írta, hogy menjek orvoshoz vagy ugorjak le a tizedikről.
az ilyen normális?
Vannak ilyen beteg Férfiak és kész.
Amit viszont Én nem értek, hogy egy normális hangvételü levélre miért nem képesek váalszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!