Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak jó része miért kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jó része miért kezd el trágárkodni, ha neten visszautasítod (netes ismerkedés)?

Figyelt kérdés

fenn vagyok társkeresőn, már 2 hosszú kapcsolatom is volt innen, tehát nem gondolom, hogy halott ötlet.

ha kapok levelet olyantól, aki nem szimpatikus általában írok választ, hogy sajnálom, de nem őt keresem, azért sok sikert.

erre a pasik fele általában trágár módon válaszol, hogy b@sszak kecskével, elmebeteg vagyok és társaik.

őszintén, ezt miért? erre mi szükség? minek blamálják ezzel magukat?

2011. okt. 2. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

talán mert parasztok? ahogy így elmondtad korrekten jársz el. egyenesen megmondod mi a helyzet, ezt így is kell, hülyékkel pedig ne foglalkozz.

a lényeg, hogy ne válj te is olyan rohadt kis kur*vává aki arra sem képes, hogy 3 szót visszapötyögjön.

2011. okt. 2. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor ne irj vissza es kesz. Neked is egyszerubb. Egyebkent sem szoktak a nok visszairni ha valaki nem bejovos. Ehhez minden ferfi hozza van szokva a tarskeresokon.
2011. okt. 3. 01:01
 13/14 A kérdező kommentje:

máskor meg az a baja mindenkinek, hogy ha egy nő nem válaszol. ráadásul sok olyan van, aki levelekkel bombáz, ha nem írsz elutasító választ.

én azt érzem tiszta sornak, hogy köszönöm az érdeklődést, nem ő az elképzelésem, sikeres társkeresést.

21 vagyok, kiírtam, hogy 30ig keresek. és sosem a 30 alattiak a bunkók, hanem a 33-35 évesek. közülük sem mindenki, nem ezt mondom, csak hogy ők szoktak főleg.

2011. okt. 3. 11:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért az picit rossz, ha én veszem a fáradtságot és megírok egy normális levelet, aztán csak azt látom, hogy a kukában van (törölte). Mondjuk még mindig jobb, mint ha bunkón írna vissza. Utóbbi mondjuk nem fordult velem elő, igaz, nagyon ritka, ha valaki annyira megfog, hogy írjak neki. (Olyan vagyok, aki szeret a másikról olvasni, így ha nincs/olyan bemutatkozása akkor továbbmegyek.:) )
2011. okt. 3. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!