Mi volt a legégőbb dolog ami buszon történt veletek?
Felszálltam olyan BKV járatra, ahol a jegyet kell mutatni a sofőrnek, de nem mutattam. Ez máskor is volt már párszor, és a sofőrök többnyire ügyet sem vetettek arra, hogy van-e nálam jegy. Most is az volt, hogy felszálltam, nem mutattam, mentem hátra, és leültem. De feltűnt, hogy miért nem indul a busz. Aztán mikor páran rámnéztek, leesett a tantusz, hogy miattam nem indul a sofőr addig, amíg ki nem lyukasztom a jegyet. Szégyen szemre előre kellett másznom, és ki kellett lyukasztom, miközben árgus szemekkel nézett a sofőr.
Autóm van, ritkán utazok BKV-val, de nonszensznek tartom, hogy egy 1-2 kilométeres útért 320, jövőre 350 Ft-ot fizessek. Fizetek ugye a benzinért, a parkolásért, az autó fenntartásával járó kötelező terhekért (biztosítás, adó, műszaki vizsga), a karbantartásért így együtt úgy havi 30 ezret, és akkor még van pofájuk ezt az abszurd tarifát is kifizettetni?
", és akkor még van pofájuk ezt az abszurd tarifát is kifizettetni?"
Miért mit szeretnél? Ingyen utazz a bkv-n mert fizettél adót?
Én meg ehessek ingyen az étteremben, csak mert sok áfát fizetek a bevásárlásaim után?
Nézd meg a vidit. Nem lennél a helyébe. http://www.youtube.com/watch?v=uKXycjHbtRw
És ez tényleg megtörtént vele nem poén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!