Kamasz fiús anyukák. Mit javasolnátok?
Először is nekem még kicsi a lányom, ezért csak a személyes véleményem tudom leírni. Ne haragudj ezért.
Szerintem ha már most elkezdi leborotválni nagyon meg fog erősödni a szőr. Ez saját tapasztalat. Lehet hogy náluk ez kicsit ciki, mint ahogy annak idején nálunk is az volt a növekvő mell, mikor a többi lány még lapos volt. Aztán meg persze egy-két év és fordult a helyzet. A férjem pl huszon évesen nagyon magába roskadt, hogy alig nőtt szőr az arcán, illetve kevesebb, mint más korabeli férfinak.
Én nem mondom, hgy prűd lennék. Természetesen én is csupaszítom magam ott ahol lehet.Sőt a férjem is le szokta borotválni, mert nagyon higiénikus.De hogy ez már 13 évesen divat???
Hát érdekes
Köszi a válaszokat azért:-)
Igaz én nem vagyok se anyuka, se nő, de azért én is válaszolnék :)
Persze a divat is hozzájárul ahhoz, hogy manapság egyre több fiatal leszedi, de nem csak ez. Én se ezért szedem le, hanem azért, mert ha nincs, akkor nem izzadok annyira, nem is szaglik, ergo higiénikusabb. Jó persze az is hozzájárul, hogy szerintem gusztustalan ha egy ujjatlan póló alól kikandikál a hónaljszőr, és nem csak én vagyok ezzel így.
Ha a fiadat zavarja, nyugodtan engedd meg neki, hogy leszedje/leszedesse, ettől nem lesz nőiesebb, stb, viszont jobban fogja érezni magát a bőrében. Viszont én nem ajánlom, hogy borotvával szedje le, inkább vidd el egy kozmetikushoz, aki gyantával leszedi neki. Lassabban is nő vissza, nem is szúr növés közben, és nem is erősödik meg a szőr tőle.
Igen!halál ciki,ha egy pasi nem borotválja magát. Ez van sajna. :-(
23/L
Na ma mondtam a gyereknek,hogyha gondolja, akkor borotválja. erre meg azt mondta, hogy mégse:-))
Na így ismerje magát ki a kamaszokon a szülő:-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!