Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Miért ilyen velem?

Mit tegyek? Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm folyton-folyvást csak leszól, ledegradál és nem enged meg dolgokat mert ő azt nem szereti. Folyton azzal nyaggat, hogy kicsi a mellem, hogy más a stílusom mint az övé, hogy nekem nincsen baráti társaságom és hogy szeretek művészkedni. Nem tudom mit tehetnék, hiszen lemondani nem tudok róla, mert nagyon szeretem őt, de már tönkretesz azzal, hogy folyton csak szidni tud, de dicsérni nem. Egyszer már elmondtam neki ezeket, de ki nevetett és megnyugtatott hogy szeret és akkor pár napig normális volt, de ismét ez történik. Mit tehetnék? Ráadásul osztálytársak is vagyunk... 16/L
2014. jún. 28. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna ezt 4 évvel ezelőtt... Na, a lényeg, hogy én most szakítottam meg egy ilyen baráttal a kapcsolatot, mert elegem volt, hogy csak én "dolgozom" a kapcsolaton, ő is folyton leszólt, mert 'szeretek művészkedni' meg semmi nem tetszett neki amit csináltam.. Hiába szereted, tönkre fog tenni, szerintem ne hagyd, keress más társaságot, én is csak halogattam, és most azt kívánom bár már évekkel ezelőtt léptem volna.
2014. júl. 3. 11:50
 12/12 anonim válasza:
Ő nem a barátnőd. Egyébkénk húzz be neki! Velem is volt ilyen,és egy kis balhé mindent megoldott.
2014. júl. 7. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!