Mit tegyek? Miért ilyen velem?
nem lehet hogy poénbol mondja csak te nem érted?
vagy simán irigy!
amugy m eg keress mást, és épitsd le folyamatosan
vagy pedig ne hallgass rá, ha neked tetszik a kép ne szedd le, ha gitározni akarsz mutasd meg hogy igenis megy neked, ha neked az a stilus tetszik akkor ne hallgaas másra! légy önmagad, ne a barátnőd határozzon meg
Nekem is hasonló a "legjobb barátnőm". Annyi különbséggel,hogy közöttünk én vagyok az,aki nagyobb társasági életet él,több barátja van. Sokszor lenéző,semmiségnek tekinti a problémáimat. Én mindig meghallgatom,próbálok segíteni neki,tanácsot adni,ő viszont csak rám vágja a telefont,mert ez őt nem érdekli,dolga van. Százszor elfoglaltabb vagyok,mint ő,de ha valamilyen feladatot kaptunk a suliban,mindig az volt a vége,hogy én csináltam meg. Tisztán emlékszem,hogy amikor a nyelvvizsgámra készültem,és tanárhoz jártam,ő otthon ült és bámulta a tvt,persze utána nekem kellett megcsinálnom egy beszámolót,vasárnap éjszaka(hétfőre kellett).
Kicsit elkanyarodtam a kérdéstől,mindegy. A tanácsom az,hogy próbálj meg más barátokat keresni,iratkozz be például valamilyen művészeti szakkörre,tanfolyamra. Nyiss a többi osztálytársad felé,biztosan lesz legalább egy ember,akivel jól kijössz. Fokozatosan hanyagold a barátságotokat,ne keresd,ha programot akar szervezni,ne érj rá,stb. Egy ilyen "barátnő" csak lehúz,elszívja az energiáidat. Ő téged csak lábtörlőnek használ,hogy legyen valakin levezetni az energiáit:( Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!