Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Miért ilyen velem?

Mit tegyek? Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm folyton-folyvást csak leszól, ledegradál és nem enged meg dolgokat mert ő azt nem szereti. Folyton azzal nyaggat, hogy kicsi a mellem, hogy más a stílusom mint az övé, hogy nekem nincsen baráti társaságom és hogy szeretek művészkedni. Nem tudom mit tehetnék, hiszen lemondani nem tudok róla, mert nagyon szeretem őt, de már tönkretesz azzal, hogy folyton csak szidni tud, de dicsérni nem. Egyszer már elmondtam neki ezeket, de ki nevetett és megnyugtatott hogy szeret és akkor pár napig normális volt, de ismét ez történik. Mit tehetnék? Ráadásul osztálytársak is vagyunk... 16/L
2014. jún. 28. 20:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ha bármilyen új dologba beleakarok fogni ( most éppen a gitározás ), akkor is azt mondja el se kezdjem, úgy sem menne. Én soha nem szólok rá egy rossz szót sem, mindig kedves vagyok vele, de ő velem soha. Ha olyan képet rakok ki facebookra ami neki nem tetszik, leszedeti velem és degeneráltnak hív. Miért teszi ezt velem? A többi barátjával nem ilyen.
2014. jún. 28. 20:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Néha már azon gondolkozom, hogy eltűnök egy rövid időre és akkor kiderül, mennyire vagyok fontos neki. Abban sem vagyok biztos, ha most elvinne a hullaszállító, akkor mélyen érintené.
2014. jún. 28. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges eltűnni, így is , ennyiből is látszik, hogy magasról tesz rád és csak arra vagy jó, hogy szapuljon, nyeregben érezze magát. Építsd le a vele való kapcsolatot.
2014. jún. 28. 21:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Fokozatosan, vagy belerepítsem a mély vízbe?
2014. jún. 28. 21:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet hogy poénbol mondja csak te nem érted?

vagy simán irigy!

amugy m eg keress mást, és épitsd le folyamatosan

vagy pedig ne hallgass rá, ha neked tetszik a kép ne szedd le, ha gitározni akarsz mutasd meg hogy igenis megy neked, ha neked az a stilus tetszik akkor ne hallgaas másra! légy önmagad, ne a barátnőd határozzon meg

2014. jún. 28. 21:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem poén, másokkal is szoktam csipkelődni de az nem ilyen durva és önbizalom romboló. Egyébként köszönöm az eddigieket.
2014. jún. 28. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, de sajnos rosszul választottál barátnőt :( ő téged nem annak tekint, hanem egy kelléknek, akit leszólhat, akin uralkodhat, ezt éli ki rajtad és örül, hogy nyer. Állj a sarkadra és tedd azt, amihez kedved van és ne hallgass másokra, mert az ilyen nem igaz barát, nem is érdemel meg téged. 33N
2014. jún. 28. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem,hogy miért hagyod ezeket. 16 éves vagy,legyenek saját gondolataid és légy egy kicsit határozotabb. Most is idegenektől várod el,hogy megmondják neked mit tegyél. Maradhattok barátnők,csak ne hagyd ennyire magad. Ha nem tetszik neki egy kép amit te felvettél,akkor ne nézze,de mi az,hogy leszedeti veled?! Állj a sarkadra,ugyan olyan emberek vagytok,nem tudom miért érzed magad kevesebbnek nála,hogy ilyen szinten adsz a szavára. Nyugodtan mondd el neki a véleményed.
2014. jún. 29. 12:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Ée te ezt nevezed legjobb barátnőnek?
2014. jún. 29. 13:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló a "legjobb barátnőm". Annyi különbséggel,hogy közöttünk én vagyok az,aki nagyobb társasági életet él,több barátja van. Sokszor lenéző,semmiségnek tekinti a problémáimat. Én mindig meghallgatom,próbálok segíteni neki,tanácsot adni,ő viszont csak rám vágja a telefont,mert ez őt nem érdekli,dolga van. Százszor elfoglaltabb vagyok,mint ő,de ha valamilyen feladatot kaptunk a suliban,mindig az volt a vége,hogy én csináltam meg. Tisztán emlékszem,hogy amikor a nyelvvizsgámra készültem,és tanárhoz jártam,ő otthon ült és bámulta a tvt,persze utána nekem kellett megcsinálnom egy beszámolót,vasárnap éjszaka(hétfőre kellett).

Kicsit elkanyarodtam a kérdéstől,mindegy. A tanácsom az,hogy próbálj meg más barátokat keresni,iratkozz be például valamilyen művészeti szakkörre,tanfolyamra. Nyiss a többi osztálytársad felé,biztosan lesz legalább egy ember,akivel jól kijössz. Fokozatosan hanyagold a barátságotokat,ne keresd,ha programot akar szervezni,ne érj rá,stb. Egy ilyen "barátnő" csak lehúz,elszívja az energiáidat. Ő téged csak lábtörlőnek használ,hogy legyen valakin levezetni az energiáit:( Kitartás!

2014. jún. 30. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!