Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem találom a boldogságot, mi...

Nem találom a boldogságot, mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta tart az állapot. Azon filozofálok, mi lehet az élet értelme, (rendszerint arra jutok, hogy semmi) úgy viselkedem, mint egy öregasszony, a múltat siratom, hogy akkor sokkal jobb volt minden. (persze tudom, hogy csak az idő szépíti meg az emlékeket, de mégis...)

Akármivel foglalkozom, nem vagyok boldog, de nem tudom, akkor mit csinálhatnék, amiben örömöm lelhetném. Hétköznaponként a hétvégét várom, de amikor eljön, rendszerint csak fel-alá járkálok, nem tudom mivel elütni az időm.

Szerintetek mi lehet a baj? Kiégtem? És mi lehet a gyógyír?

2014. márc. 22. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Kamaszkornak hívják, majd 20 évesen jót fogsz röhögni azon, amit leírtál. Az életednek te adsz értelmet, senki más nem lesz, aki majd kitűzi neked, hogy mi legyen az életed értelme. Valszeg egy nyaralás jót tenne, lehet kicsit már csömöröd van a mindennapi tevékenységeidtől, ezért látod ilyen szürkén a dolgokat.
2014. márc. 22. 09:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Ezt már nem lehet a kamaszkorra fogni. 18 éves vagyok, és idáig nem tapasztaltam ilyet.

Olyan szintű ürességet érzek magamban, hogy ezt olyan dolgok sem tudják kitölteni, amelyek régebben boldoggá tettek volna.

2014. márc. 22. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Hidd el, ez a kamaszkor, csak nálad most jelentkezik. Ezen mindenki átesik tizenéves korában, majd túljutsz rajta. Kezdésnek mondjuk próbáld meg nem úgy felfogni, mint ha 50 éve szenvednél...
2014. márc. 22. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Hidd el, ezzel semmit nem segítettél. Az embernek bármi problémája van a kamaszkor közepén, azt fogjuk arra?! Eddig is voltak kamaszkori tüneteim, de ez most más. Akik öngyilkosok lesznek tizenévesen, azok is a kamaszkor miatt lesznek azok?
2014. márc. 22. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló cipőben járok. Semmi szín nincs a napjaimban, nem is engedik, hogy legyen. Pl én el akartam menni a barátnőimmel a Balcsira feltöltődni de még az utcára se mehetek ki, nemhogy oda... Egyszer esküszöm megszökök, nekem elegem van ebből.
2014. márc. 22. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Most egyenlőre ne azon törd a fejed ,hogy mi az élet értelme ,hanem keress.Szüntelenül.Ezt úgy értem,hogy csináld azt ami érdekel olvass róla a neten,legyél benne a legjobb aztán majd mész most egyetemre,utána majd munkahelyed lesz és a célok majd csak jönnek és mennek.Csak először keresd meg azt az ösvényt ami tetszik aztán majd lesz értelme hidd el.

De,hogy őszinte legyek én egy évvel vagyok fiatalabb mint te,s én se igazán tudom mi értelme.Egy biztos ,hogy szeretnék olyan életet élni,hogy majd emlékezzenek rám a jövőben is ,ne csak egy hangya legyek ebben a hangyabolyban.Én valahol itt találom meg az ember életének értelmét,tehát ,hogy az emberekben te tovább élj.Lehet ,hogy hülyeség de valami ilyesmi lehet.

2014. márc. 22. 23:58
 7/7 anonim válasza:
Remélem azóta meg lett hogy mi az élet értelme
2023. febr. 8. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!