Csak szerintem nem jogos az hogy meg van sértődve?
Szerenádozott tegnap az osztály, és előtte anyámmal megbeszéltük, hogy éjfélig haza érek. Osztálytársaimmal hétre értünk a tanárnőhöz, jól éreztük magunkat, tanárnő is sokat készült ránk: tehát mindenki jól érezte magát. Fél kilenckor csörgött a telefonom, anyám hívott azért, hogy most már hagyjuk a tanárnőt és menjek haza. Szépen megmondtam neki, hogy én tartam magam amit ígértem, tehát éjfélig haza érek. Így is lett, fél tizenkettőkor már én itthon is voltam, ahogy ígértem. Ma viszont anyám teljesen sértetten viselkedik, nem szól hozzám vagy csak ordibál.
Csak szerintem nem jogos az, hogy meg van sértődve? 18/L
Már bocsánat a kifejezésért, de ez hülyeség: "Fél kilenckor csörgött a telefonom, anyám hívott azért, hogy most már hagyjuk a tanárnőt és menjek haza."
Szerenádozáskor az éjfél általában gond nélkül belefér egy tanárnak, még ha középkorú, akkor is simán. Nem hogy este 9, 10... :D Ha meg nem fér bele, akkor a tanár tudja kezelni a helyzetet, higgye el anyukád! :D
Anyukád vagy nem látja reálisan a dolgokat, vagy ez az egész mondvacsinált dolog részéről.
30 F (és van tanári végzettségem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!