Kamaszok és szüleik! Vélemény? (bőv. Lent)
Július elején a barátnőmmel egy kisebb fesztiválra megyek, ami a városunkban kerül megrendezésre, kb. 10 perc sétára a házunktól. A szüleim elengedtek, ahogyan tavaly is.
Tavaly mondták, hogy addig maradjak, ameddig jól érzem magam, mégis, 10-re már itthon voltam. Nem mertem tovább maradni, és nem azért, mert lekiabálnának vagy valami, csak tudom, hogy mennyire aggódnak értem a szüleim és nem akartam őket még több izgulásnak kitenni. Óránként telefonáltam és értesítettem őket, hogy nyugodtan legyenek.
Mint kiderült, ők nem izgultak, mivel folyton hívtam őket, a nagymamám viszont halálra izgulta magát, hogy hol van a gyerek ilyen későn.
Ebben az évben szeretnék a barátnőmhöz hasonlóan én is fél 3-ig, 3-ig maradni és szórakozni, csak féltem a szüleimet. Természetesen most is hívnám őket meg minden, de annyira már ismerem őket, hogy addig úgysem feküdnének le, míg nem értem haza. És ezt mégsem kívánhatom tőlük.
Ez az utolsó nyaram, aztán végiggyakorlatozom az egészet, szóval szeretném ezt az egyet emlékezetessé tenni.
Egyébként megbízhatónak tartom magam, nem cigizek, nem iszom alkoholt, nem drogzok, egész évben sehová nem járok bulizni, színötös tanuló vagyok, szóval ilyen téren nem féltenének...
Szerintetek mégis mit tegyek? Annyira szeretnék sokáig maradni, közben viszont nem akarom, hogy túlzottan aggódjanak.
18/L
Csak normális válaszokat légyszi! :)
És bocsi, amiért ilyen hosszú lett...
Nekik és neked is ideje megszokni, hogy felnőttél :)
Nyilván mindent megtettek, hogy értelmes, megbízható, talprarsett lányt neveljenek belőled. Amennyibem ez sikerült, úgy nincs semmi különösebb aggódnivalójuk :)
Mondjuk annyi, hogy akármilyen közel is van, éjjel ne mászkálj egyedül! De amúgy érezd jól magad és ne hívogasd őket csak légy elérhető. Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!