Kamaszok akiknek szoktak veszekedni a szüleik (? )
Figyelt kérdés
El szoktátok mondani másoknak, hogy veszekednek vagy megtartjátok magatoknak? Ha megtartjátok miért? ha elszoktátok mondani másoknak akkor kiknek?2014. jan. 24. 17:19
1/5 anonim válasza:
Elmondani max. a legjobb/legközelebbi barátnak. Másnak semmi köze hozzá.
2/5 anonim válasza:
Még annyi, hogy ez nagyobb vitára vonatkozik. Ha azért kaptunk össze, mert nincs összepakolva a szobámban, akkor az annyira lényegtelen, hogy senkinek.
3/5 anonim válasza:
csak a legjobb barátnőmnek mondom el, senki másnak! Azzal a szüleimet sem állítom be rossznak!
4/5 Melinda:D válasza:
Én nem beszélek róla senkinek.. Szerintem az a legrosszabb érzés, ha sajnálnak.. Ezért van az h ha vmi bajom van nem szólok senkinek. :D
5/5 anonim válasza:
Sokaig senkinek nem mondtam, de ma mar el tudom mondani a legjobb baratnomnek. Nagyon csunyan szoktak a szuleim veszekedni, naponta ordibalnak valamiert egymassal, ez pedig nekem se jo. Kell valaki akinek lemondhatom, kulonben megint melyponton lennek, es szornyu lenne megint olyan soteten latni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!