Kamaszok, van az iskolátokban olyan tanuló, akit sokmindenki, vagy szinte mindenki nyomoréknak tart ott?
Van egy gyerek.
Álandoan fenyegetőzik,de én nem bántom.
Van néhány fura alak, akit cikiznek is rendesen. Például van egy gyerek, aki nagyon kicsi és annál keményebbenek érzi magát, a tanároknak meg folyamatosan nyal.
De igazából a mi sulink olyan, hogy mindenkit elfogad és be fogad, ha jobban megnézzük. Nincs terror, nagy balhék, verekedések, ezért is szeretek oda járni.
Van, nagy spanok vagyunk. :D
Amúgy azért, mert folyton a menőkhöz akar csapódni, miközben elég kis fura szegény.
Meg van egy másik, osztálytársam, aki elég csúnyácska sajnos, kifejezetten ijesztő arca van, de ő azt hiszi, imponálni fog a lányoknak. Ráadásul elég nőiesen viselkedik fiú létére, és van egy olyan dédelgetett egója, amit nehéz elviselni.
Meg van egy szociopata srác, aki félig kopasz, és először népszerű volt, de aztán mindenkinek lejött, hogy beteg egy pöppet.
Igen. Aki úgy néz ki mint aki most szívott egy adagot. bamba tekintettel néz mindig, lassú reakcióidő. És amivel végképp kiérdemelte az az volt, amikor az úszótáborban, a gyros-ba kért HÚST és mártást..
Én ennél a pontnál elakadtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!