Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, Felnőttek! Ti mit...

Szülők, Felnőttek! Ti mit engednétek meg? (Folytatás lenn)

Figyelt kérdés
A 14 éves lányom nagyon akar egy magassarkút. Ki is nézett magának egyet de én magasnak tartom , olyan 9 -10 cm lehet körülbelül. Azt mondta alkalmakra szeretné . De én akkor is kicsit korainak tartom 14 évesen egy ekkora sarokkal. Nincs igazam? Meg a lábat is tönkre teszi. Ti mit csinálnátok ebben a "helyzetben" ? Engedjem neki? :)
2014. jún. 19. 10:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kisebb sarok bőven elég. Keressetek egy csinos de alacsonyabb sarokkal rendelkező cipőt, majd ráér később divatolni azzal a magassággal.

Azt is mondd el neki, hogy a boltban való felpróbálás nem egyenlő azzal, ha suliba kell mennie, majd végigállni egy unalmas ünnepséget. Egy ilyen magas sarok elég hamar kényelmetlenné válik.

2014. jún. 19. 14:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Én még nem szülő vagyok, szóval anyukám példáját mondom el...

Ő mindig kompromisszumot keresett ilyen esetekben, ha kértem pl egy 10 centis sarkú cipőt, akkor azt mondta, hogy keres nekem hasonlót, aminek 7-8 centis sarka van, kényelmesebb, de hasonlóan néz ki...

És általában így tulajdonképpen engedett is nekem, de én is neki...

Próbáld meg rávenni a gyerekedet egy kicsit kisebb sarkú, de hasonlóan kinéző cipőre...:)

2014. jún. 19. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
Gondolom ez az anyukaknak elvi kerdes meg minden. De most oszinten, nem teljesen mindegy h 7 vagy 10 centis az a sarok? Ha alaki rbianc es rbiancosan oltozkodik, az mezitlab is fog neki menni. Ha meg egy normalis ember akkor tok mindegy h hany centis a sarok. Nevetseges.
2014. jún. 19. 20:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Te ismered a lányod.Ha egyébként rendes,nem úgy néz ki mint valami útszéli r*bi,akkor alkalmakra szerintem megveheted.Ja,és ha tud benne menni.14 éves vagyok,és elég jókat nevetek azon,amikor néhány korombeli az utcán botladozik a magassarkúban...Én sem tudok benne menni,de nem is hordom.
2014. jún. 19. 23:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha nem horribilis az ára, engedd. Az első pár óra után - ha egyáltalán tud benne menni - rájön, hogy nem volt jó ötlet. Mindenki a saját kárán tanul. :)
2014. jún. 20. 15:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Enged persze úgyse fogja hordni mert rájön az első alkalom után hogy lerohad a lába ...
2014. jún. 22. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!