Szerintetek az normális, hogy ezért kiborulnak a szülei? (Többi lenn)
Nem normális. Pontosan olyan idióta helyzet a 4.5 melletti nyári kényszertanulás mint a szülők.
Szerencsétlen lány mikor fog élni, ha még ezt a rövid nyarat is elveszik tőle ilyen mondvacsinált hülyeség miatt.
Sajnos együtt tudok veled érezni.Engem is nagyon lecsesznek a rossz jegyekért,szerencsére mindig feltudtam magamat hozni a végére,de én is kaptam már meg,hogy belőled nem lesz semmi,hogy akarsz te így orvos/mérnök lenni?,stb.Tesómat félévkor tökre lehordták a 3-as matekjáért,pedig mindent megtett annak érdekében,hogy jobb legyen.
16/L
Abszolút nem normális! Nekem is ennyi az átlagom, és mindenki örül neki. A matekkal én is úgy voltam, hogy rengeteg zsebpénzt rá áldoztam, hogy járhassak korep tanárhoz, és hogy 3-asra feltudjam magam húzni. Meg vannak gyengéim, fizika, kémia lett 4-es. De egyikből sem érettségizzek, akkor meg miért ne lenne jó a 4-es. Ha jobban megtudtam volna csinálni, megcsináltam volna, de ennyi telt tőlem, így is rengeteget tanultam az évben.
Engem nagyon megviselne lelkileg ha a szüleim ezt tennék velem, főleg, hogy én mindent megtettem ami az erőmből telt.
17l
Én is hasonló cipőben járok. Annyiból jó, hogy ha minden igaz, ebben a tanévben majdnem teljesen sikerült megfelelnem nekik. Egy tantárgyból nem tudom, hanyasra zártak le (4,5-re álltam), a többi meglett ötös. Év vége előtt 3 héttel úgy volt, nem leszek ötös egy szakmai tárgyból, emiatt nagyon leszidtak, így rengeteget tanultam, készültem egész éves anyagból, így sikerült felelnem az ötösért. Jövő héten lesz az előrehozott érettségim szóbeli része, amin lehet esélyem az ötösre. Egyedül a nyelvvizsgát hiányolják, de majd az is lesz. Nem dicsérnek soha, de remélem, hogy elégedettek ezzel... én nagyon kikészültem, és örülök, hogy végre vége a tanévnek.
17L, erős közgazdasági szakközép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!