Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális egy dolog? Kicsit...

Normális egy dolog? Kicsit furán érzem magam. (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy hetedikes vagyok. Van egy srác aki ötödik óta kb januárig tetszett. Kb március óta legjobb barátok vagyunk és imádom. /már nem úgy/ Van egy csaja, aki a barátnőm, de néha semmi kedvem vele beszélni, és egyáltalán nem illenek össze, sőt a kapcsolatuk is borzalmas, mindenki ellenzi. Komolyan hányok tőlük. És most volt az osztálykirándulás és van egy csaj aki egy útszéli nagyjából és mindenkire nyomult. Úgy utálom, haveromra is egyfolytában nyomult, lenyakaztam volna. És annyira jóban vagyunk, hogy néhányan azt hiszik tetszik nekem, de nem csak legjobb haverok vagyunk. De néha mintha úgy érezném, hogy tetszik nekem. És konkrétan szurkolok, hogy szakítsanak a "barátnőjével". Bocsi a furcsa megfogalmazásért. 13/L
2014. jún. 15. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Annyira tipikus, hogy szinte fáj. A-nak tetszett B, de B C-vel van, amikor K azt mondja J-nek, hogy P barátnője lett Z, aki ráhajtott F-re...

Majd kinövöd! Addig ne vedd túl komolyan magad! Tölts le egy sorozatot és kapcsolódj ki!

2014. jún. 15. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Talán mert még mindig tetszik neked :D:D:D:D:D

Nincs ezzel semmi baj:)

2014. jún. 15. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:

"És most volt az osztálykirándulás és van egy csaj aki egy útszéli nagyjából és mindenkire nyomult."

sok az és..

és mi van akkor ha még mindig tetszik neked?

2014. jún. 15. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Édes istenem,még csak 13 éves vagy!Minek foglalkozol ilyenekkel?
2014. jún. 15. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen minden érdekes.:DDD

Nem lehet hogy még mindig tetszik neked a srác?

2014. jún. 15. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
ha igaz barátnők vagytok, nem nyomulsz a pasijára, de ha szakítanak, szabad a pálya, de készülj fel, hogy sokan lesznek ellened
2014. jún. 15. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Furán érzed magad? Idiótának kéne. Én is az voltam 13 évesen, nyugi.:)
2014. jún. 15. 21:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát igaz. :DD
2014. jún. 15. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem még tetszik neked :)

12/l

2014. jún. 16. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!