Ez normális? 15/l
Kb 10 éves korom óta mindig van egy tanárnőm, akit "szeretek". Mármint tud hiányozni, meg várom azokat az órákat, amiket ő tart. Testileg viszont nem vonzódtam/vonzódom egyikhez sem, sőt undorodom a gondolattól is. Egyszerre csak egy tanárral vagyok így, akkor lesz másik, ha az előző már nem tanít. És mindig nő az a bizonyos tanár.
Bocsánat a zavaros írásomért, de nem tudom jobban megfogalmazni, mert én is össze vagyok zavarodva.
Köszönöm a normális válaszokat!
Első körben eszembe jutott egy kérdés, hogy milyen a kapcsolatod az anyukáddal?
Lehet hogy nem igazán jó, vagy nem olyan, amilyennek lennie kell és mindig egy tanárnőben keresed azt, amit anyukádban nem találsz meg. Esetleg tiszteled, felnézel a tanárnőre, mint ahogyan anyukádra nem, esetleg jól esik, ahogy foglalkozik a diákokkal, olyan anyáskodó típus az adott tanárnő, figyelmes az illető, jó beszélgető társ esetleg.
Nekem most így elsőre ez jutott az eszembe. De lehet semmi köze hozzá, mert mondjuk nagyon jó a kapcsolatod az anyukáddal.:)
A babusgatást keresed,ahogy én is azt kerestem,csak sajnos az a baj,hogy középiskolában ez már nem nagyon működik egy tanár és egy diák között.Ha mégis,akkor ott is kibuknak előbb-utóbb problémák.Túl közel enged magához a tanárnő lelkileg,te meg egyszercsak azt veszed észre,hogy azt akarod,hogy veled foglalkozzon többet,és ne xy-vel,magyarul féltékeny leszel.Szerelmes nem leszel,meg nem leszel ettől leszbikus sem,sőt még csak biszex sem,DE mindenféleképpen veszélyezteted a saját lelkivilágodat!
Én ragaszkodtam egy tanárhoz(45/N),akiben végül csalódtam,de azóta is szeretem,mint embert,csak az a helyzet,hogy rájöttem,hogy nem szabadott volna megszeretnem,és akkor nem csalódtam volna benne!Saját magamnak okoztam fájdalmat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!