Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Nálatok mik azok a...

Kamaszok! Nálatok mik azok a kérdések/válaszok/mondatok amit ha meghallotok kiráz a hideg?

Figyelt kérdés
Például ha jönnek vendégségbe én nem szeretem azt a mondatot hogy ,,de megnőttél" (kb 1 hónapja találkoztunk legutobb de sebaj)

2014. jún. 14. 16:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%

De megnőttél!

Emlékszel a...(nem, nem emlékszem, 4 éves voltam akkoriban)

Tudod a Pista, aki mindig iszik! Tudod! Dehogynem tudod!

Milyen lett a dolgozat?

Mi volt a második kérdésre a válasz?

Hogy megy a suli?

Mi akarsz lenni?

Nem mondat, de a hangzásuk miatt egyébként kiborít engem a dzsuva és a csuma szó. Nem tudom, miért, de gusztustalannak tartom a hangzásukat. :D

14/L

2014. jún. 15. 23:31
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mi történt a körmöddel?" (ha ki van festve...) Illetve közvetlenül utána: "És majd jön az alkohol, meg a drogok, meg a pasik..."

"És hogy vagy? Amikor utoljára láttalak, még ilyen kicsi voltál!" (Ez inkább kellemetlen...)

"Mi legyen az ebéd?"

"Kicsit többet kéne tanulni..." / "Nem tanulsz eleget..." (kitűnő vagyok :D )

"Na és a fiúk?"

"Ilyen fiatalon már vérnyomásgondokkal küszködsz?" (a meleg kihozza belőlem, nem én választottam)

Illetve vegetáriánusként pár dolog... Nem azért, nyugostan lehet kérdezni, csak köríteni azért tudni kell...

"Nem eszed meg a húst? Nem eszed meg a húst?!"

"És halat se?"

"És akkor te egyáltalán mit eszel?"

"Ilyen fiatal, fejlődésben lévő szervezetnek még kellene húst ennie..." (maradjunk annyiban, hogy tudom pótolni a fehérjét, és makkegészséges vagyok... leszámítva, amikor a front játszik a vérnyomásommal)

Illetve más jellegű:

"Ne idegesíts fel" (amikor csak mondani akarok valamit)

Meg más, feleslegességet éreztető mondatok...

2014. jún. 15. 23:51
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és bármi, amit akkor kérdeznek meg tőlem, amikor fogat mosok / még félig alszok / ház másik végében vagyok, és nem hallok belőle semmit. :D
2014. jún. 15. 23:54
 24/30 anonim válasza:
100%
mi legyen az ebéd?milyen lett a bizonyítvány?mi volt ma a suliba?kész van a leckéd?tanultál már?milyen jegyet kaptál?
2014. jún. 16. 09:45
 25/30 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat

Várom a további érdekes kérdéseket/mondatokat amiktől kiráz a hideg

2014. jún. 18. 10:49
 26/30 Bellatrix:3 ***** válasza:
72%

Nem sajnálod a hajad?

Minek kell tetoválás?

Lefogytál, stresszelsz?

Nagyapámék: Te enni is szoktál?

Te megeszel bármit is?

Mi a kedvenc kajád?

Minek kell az?

Miért akarsz kitünni a tömegből?

Azt akarod, hogy újjal mutogassanak rád?

Na ezektől ráz a hideg. :D

2014. jún. 22. 19:13
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a bizi? Hogy megy a suli? Mi a helyzet a fiúkkal? De megnőttél!!(-.-) 14/L
2014. jún. 29. 02:06
 28/30 anonim ***** válasza:
Húúú, már lassan túlnövöd anyukádat! (4 éve minimum túl van nőve, 6 centivel, de nem gáz!)
2014. júl. 2. 00:40
 29/30 anonim válasza:

Hogy megy az iskola?

Van már barátnőd?

Miért nincs?

Milyen lányok tetszenek?

Mi akarsz lenni?-->Erre, miután megmondtam: "Haha, még nagyon másképp látod a világot." Ekkor eret tudnék vágni..:DD

Miért nem jársz bulizni?

Menj már a haverjaidhoz!-->Pár napig lejárok pár órára, jön a másik kedvencem: "Itthon is lehetnél azért, nem csinálsz semmit"

Mit csináltál ma?

Milyen nagy lettél, már csak híznod kéne, mert nagyon sovány vagy.(ilyenkor megnézném az arcát egy-két embernek, ha mondanám, hogy "Te meg milyen vén és dagadt lettél"

Ja, és az egyik kedvencem aputól: Majd ha lesz rá időd...(Ezt a lehető leggúnyosabban, mintha soha, semmit sem csinálnék meg)

2014. júl. 3. 20:39
 30/30 anonim ***** válasza:
"Mindig csak egyedül dolgozok, nincs segítségem a konyhában, néha csinálhatnál valamit" - 5 perccel azután, hogy segítséget ajánlottam, de "köszi, most nem kell". :D
2014. júl. 3. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!