Kamaszok! Nálatok mik azok a kérdések/válaszok/mondatok amit ha meghallotok kiráz a hideg?
De megnőttél!
Emlékszel a...(nem, nem emlékszem, 4 éves voltam akkoriban)
Tudod a Pista, aki mindig iszik! Tudod! Dehogynem tudod!
Milyen lett a dolgozat?
Mi volt a második kérdésre a válasz?
Hogy megy a suli?
Mi akarsz lenni?
Nem mondat, de a hangzásuk miatt egyébként kiborít engem a dzsuva és a csuma szó. Nem tudom, miért, de gusztustalannak tartom a hangzásukat. :D
14/L
"Mi történt a körmöddel?" (ha ki van festve...) Illetve közvetlenül utána: "És majd jön az alkohol, meg a drogok, meg a pasik..."
"És hogy vagy? Amikor utoljára láttalak, még ilyen kicsi voltál!" (Ez inkább kellemetlen...)
"Mi legyen az ebéd?"
"Kicsit többet kéne tanulni..." / "Nem tanulsz eleget..." (kitűnő vagyok :D )
"Na és a fiúk?"
"Ilyen fiatalon már vérnyomásgondokkal küszködsz?" (a meleg kihozza belőlem, nem én választottam)
Illetve vegetáriánusként pár dolog... Nem azért, nyugostan lehet kérdezni, csak köríteni azért tudni kell...
"Nem eszed meg a húst? Nem eszed meg a húst?!"
"És halat se?"
"És akkor te egyáltalán mit eszel?"
"Ilyen fiatal, fejlődésben lévő szervezetnek még kellene húst ennie..." (maradjunk annyiban, hogy tudom pótolni a fehérjét, és makkegészséges vagyok... leszámítva, amikor a front játszik a vérnyomásommal)
Illetve más jellegű:
"Ne idegesíts fel" (amikor csak mondani akarok valamit)
Meg más, feleslegességet éreztető mondatok...
Köszi az eddigi válaszokat
Várom a további érdekes kérdéseket/mondatokat amiktől kiráz a hideg
Nem sajnálod a hajad?
Minek kell tetoválás?
Lefogytál, stresszelsz?
Nagyapámék: Te enni is szoktál?
Te megeszel bármit is?
Mi a kedvenc kajád?
Minek kell az?
Miért akarsz kitünni a tömegből?
Azt akarod, hogy újjal mutogassanak rád?
Na ezektől ráz a hideg. :D
Hogy megy az iskola?
Van már barátnőd?
Miért nincs?
Milyen lányok tetszenek?
Mi akarsz lenni?-->Erre, miután megmondtam: "Haha, még nagyon másképp látod a világot." Ekkor eret tudnék vágni..:DD
Miért nem jársz bulizni?
Menj már a haverjaidhoz!-->Pár napig lejárok pár órára, jön a másik kedvencem: "Itthon is lehetnél azért, nem csinálsz semmit"
Mit csináltál ma?
Milyen nagy lettél, már csak híznod kéne, mert nagyon sovány vagy.(ilyenkor megnézném az arcát egy-két embernek, ha mondanám, hogy "Te meg milyen vén és dagadt lettél"
Ja, és az egyik kedvencem aputól: Majd ha lesz rá időd...(Ezt a lehető leggúnyosabban, mintha soha, semmit sem csinálnék meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!