Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Nálatok mik azok a...

Kamaszok! Nálatok mik azok a kérdések/válaszok/mondatok amit ha meghallotok kiráz a hideg?

Figyelt kérdés
Például ha jönnek vendégségbe én nem szeretem azt a mondatot hogy ,,de megnőttél" (kb 1 hónapja találkoztunk legutobb de sebaj)

2014. jún. 14. 16:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
mi leszel?hova mész tovább? halál.. :)
2014. jún. 14. 16:18
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Milyen magasra nőttél! Hány centi vagy?

:D

2014. jún. 14. 16:21
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Megjöttél? Hogy megy a suli? Mi szeretnél lenni? Van már barátod? Nem korai még?/Hogyhogy nincs? Kész a leckéd? Mi legyen ebédre?
2014. jún. 14. 16:44
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

"Emlékszel amikor...?" Kezdetű mondat egy a kb hároméves koromban történt kis sztorival befejezve.

"Hát már nem is emlékszel rám?"

Olyan ismerőstől/rokontól akivel utoljára ötévesen találkoztam és eddig a pontig azt sem tudtam, hogy létezik.

Ennél már csak az a kínosabb, ha a szóban forgó rokon/ismerős elvárja, hogy csókolgasd körbe. Közben meg nemhogy te, de ő sem ismerne meg ha az utcán látna valamelyik szülőd nélkül.

2014. jún. 14. 16:49
 5/30 A kérdező kommentje:

Igenigen :)

Az eddigi kommentelőkkel énis egyetértek

Nekem még egy jutott eszembe

,,Na és mivan a fiúkkal/lányokkal??"

Várom a további kommenteket

Szép napot :)

2014. jún. 14. 17:16
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Tanultal mara? Na ettol kiraz a hideg :)
2014. jún. 14. 17:46
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Én azt utálom mikor haza megyek, éppen eszek vagy olvasok vagy valamit csinálok és eltervezem, hogy utána megtanulom az anyagot, mikor már megyek a könyvekért jön a kérdés, "nem kell holnapra készülni semmiből?" és ekkor már el is ment a kedvem a tanulástól... Ezen nagyon fel tudom húzni magam.

Hová mész majd továbbtanulni? Mi szeretnél lenni? Hogy megy a suli?

Amit szintén nem bírok az a "Hogy vagy/Hogy érzed magad?". Sosem tudtam, hogy erre mit "kell" válaszolni, főleg, hogy az ismerőseim nagy része meg sem várja, hogy egyáltalán mondjak rá valamit hanem elkezd magáról beszélni. Minek kérdezik meg, ha nem kíváncsiak a válaszra? Nem lenne az akkor illetlenség szerintem, legalábbis én még talán egy kicsit örülnék is neki. Mindig azt mondom, hogy jó és szerintem ezzel a legtöbben így vannak, ami nem mindig igaz, de nem akarok mindenkit beleavatni a problémáimba. Szóval ezt nem igazán értem...

2014. jún. 14. 18:24
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megy a suli? Van már barátod? Miért nincs? Ebben a korban már illene... Mivan a pasikkal? Miért nem tanulsz jobban? Miért így meg úgy nézel ki? Olyan szép lány lennél, csak elrontod magad ezzel meg azzal...
2014. jún. 14. 18:58
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Van már barátnőd? Miért nem sportolsz? Mit fogsz csinálni a nyáron? Van már valami elképzelésed a jövődről?
2014. jún. 14. 19:18
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Velem egykorúaktól:

Meg leszel kitűnő?

Mi volt y dolgozatban az x. kérdésre a válasz?

Te mióta cigizel?

Felnőttektől:

Hol/mit fogsz továbbtanulni?

Mi legyen az ebéd? (:D)

Hogy állsz a fiúkkal?

2014. jún. 14. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!