Kamaszok! Nálatok mik azok a kérdések/válaszok/mondatok amit ha meghallotok kiráz a hideg?
Milyen magasra nőttél! Hány centi vagy?
:D
"Emlékszel amikor...?" Kezdetű mondat egy a kb hároméves koromban történt kis sztorival befejezve.
"Hát már nem is emlékszel rám?"
Olyan ismerőstől/rokontól akivel utoljára ötévesen találkoztam és eddig a pontig azt sem tudtam, hogy létezik.
Ennél már csak az a kínosabb, ha a szóban forgó rokon/ismerős elvárja, hogy csókolgasd körbe. Közben meg nemhogy te, de ő sem ismerne meg ha az utcán látna valamelyik szülőd nélkül.
Igenigen :)
Az eddigi kommentelőkkel énis egyetértek
Nekem még egy jutott eszembe
,,Na és mivan a fiúkkal/lányokkal??"
Várom a további kommenteket
Szép napot :)
Én azt utálom mikor haza megyek, éppen eszek vagy olvasok vagy valamit csinálok és eltervezem, hogy utána megtanulom az anyagot, mikor már megyek a könyvekért jön a kérdés, "nem kell holnapra készülni semmiből?" és ekkor már el is ment a kedvem a tanulástól... Ezen nagyon fel tudom húzni magam.
Hová mész majd továbbtanulni? Mi szeretnél lenni? Hogy megy a suli?
Amit szintén nem bírok az a "Hogy vagy/Hogy érzed magad?". Sosem tudtam, hogy erre mit "kell" válaszolni, főleg, hogy az ismerőseim nagy része meg sem várja, hogy egyáltalán mondjak rá valamit hanem elkezd magáról beszélni. Minek kérdezik meg, ha nem kíváncsiak a válaszra? Nem lenne az akkor illetlenség szerintem, legalábbis én még talán egy kicsit örülnék is neki. Mindig azt mondom, hogy jó és szerintem ezzel a legtöbben így vannak, ami nem mindig igaz, de nem akarok mindenkit beleavatni a problémáimba. Szóval ezt nem igazán értem...
Velem egykorúaktól:
Meg leszel kitűnő?
Mi volt y dolgozatban az x. kérdésre a válasz?
Te mióta cigizel?
Felnőttektől:
Hol/mit fogsz továbbtanulni?
Mi legyen az ebéd? (:D)
Hogy állsz a fiúkkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!