Mit lehet tenni, hogy a méhszáj összébb záródjon?
Hideg zuhany? Vagy?
Figyelt kérdés
máj végére vagyok kiírva, nincs fogadott orvosom, terhesgondozáson levő orvos általában ezért flegma is velem.
ma közölte, hogy 1 ujjra kivagyok tágulva és úgy vizsgált, mint egy tehenet, szerintem rá is tágított kézzel még jobban.
én viszont időben akarom, hogy jöjjön a baba, nem mostanság. mit tehetek?
35hkm
2014. ápr. 14. 10:45
1/9 anonim válasza:
kb semmit. nem tudod összezárni.
2014. ápr. 14. 10:49
2/9 anonim válasza:
Nem tudsz semmit tenni, bezáródni már nem fog. Viszont az, hogy 1 ujjnyira nyitva vagy (egyébként a teljes szakaszon, vagy csak a külső méhszáj?) még nem jelenti azt, hogy korábban fogsz szülni. Nekem is hetek óta C1111 az értékem, mégsem indult még meg a szülés.
2014. ápr. 14. 10:53
3/9 A kérdező kommentje:
állítólag nem a külső, hanem a belső méhszája van tágulva nálam. a külső eddig is nyitva volt, azzal azt mondták nem kell foglalkozni, mert a belső zárt. de a mai nappal már nem zárt :(
2014. ápr. 14. 10:57
4/9 anonim válasza:
Pihenj sokat... az már csak szülés után fog összébb záródni.
Nekem a 32. héttől 2111 volt az értékem,kaptam méhlazítót,tüdőérlelőt és nyomattam a magnéziumot is mindig elmondta a doki,hogy legalább a 36. hétig húzzam ki (hát ez nem rajtam múlt),a 36. hét után bogyókról leállás jött és mindenki nagy meglepetésére a 39. hétig kihúztuk.
2014. ápr. 14. 11:00
5/9 anonim válasza:
35 hetes terhesen nem gond ha nyitott vagy. Én a 20. héttől voltam 3 ujnyira nyitva, a végén ugy indították a szülést.
2014. ápr. 14. 11:09
6/9 A kérdező kommentje:
megnyugtató :)
amúgy nekem azt mondta a doki, magnézium már abszolut nem kell, de a méhszáj miatt felírt valami "oxi.." izét, még nem váltottam ki, így még nem tudom a pontos nevét, azt sem tudom mire való
2014. ápr. 14. 11:13
7/9 anonim válasza:
35 hetesen már nem baj, ha 1 ujjnyira nyitva van a méhszáj. Magnéziumot azért nem szabad a végén szedni, mert ha beindul a szülés, gátolhatja a fájásokat. Egyébként nagyon ritkán fordul elő, hogy a baba pont a kiírt napon érkezik, betöltött 37 hét már nem számít koraszülésnek, nem is mondják már arra, hogy korábban jött a baba.
2014. ápr. 14. 11:15
8/9 anonim válasza:
En majus 20 ra vagyok kiirva. Valoszinuleg szulok, mert 2 hete nst fajast mutatott, tegnap ota gorcsolok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!