Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Titeket is kirázz a hideg...

Titeket is kirázz a hideg amikor arról hallottok hogy a doki a suliban a gatyátokba akar nézegeni, csajokra is vonatkozik ott is van már ilyen?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 19:38
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Mi az a vizsgálat,amit ha tehetnétek,betiltanátok és mért?
2010. dec. 6. 19:41
 2/34 anonim ***** válasza:
62%

Ez csak a felsőbb évesek szívatása, soha egy doki sem fog benézni a gatyátokba! :-)

Elképesztő, hogy ez az ócska poén még mindig üt...

2010. dec. 6. 19:43
 3/34 anonim ***** válasza:

Nállunk ilyen nincs!

Nekünk magasságot szoktak nézzni/kilót

Meg hajat (tetvet)

Meg utoljára a körmünket is megnézték,de levetkőznél max oltásnál kelett akkor is a pulcsit kellett levenni..

Sőt nállunk még a háziorvos előtt sem kellet soha levetkőzni teljesen..max!! melltartó/nadrág..

2010. dec. 6. 19:43
 4/34 A kérdező kommentje:
Menj rá a férfiak egészségére és ott is olvashatod hogy sok suliba van ilyen,még középsikolába is van here vizsgálat.Ez nem szívatás,oké tudom hogy nem kötlező,mert hallottam pár helyen,de ha rá gondolok már attól kirázz a hideg és már pár helyen a lányoknál is van ilyen.Nem szívatás,a környezetembe is van aki így járt.
2010. dec. 6. 19:47
 5/34 A kérdező kommentje:
De gondolom ezeket ti sem díjaznátok.Nem szívatás,meg kamu,van ilyen.
2010. dec. 6. 19:48
 6/34 anonim ***** válasza:
Oké, fiúknál a herevizsgálatot aláírom, az még akár hasznos is lehet. De csajoknál mit nézne??? Az a nőgyógyász dolga, oda meg akkor mész amikor akarsz, nem kötelező.
2010. dec. 6. 20:03
 7/34 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem pedig örülne kellene, hogy megvizsgálnak titeket.Nagy baj lehet, ha nem vesz észre valami elváltozást az ember vagy későn fordul orvoshoz.

Lehet, hogy cikinek érzitek, de gondoljatok már bele, ha valami problémád van és elmész orvoshoz ott is le kell vetkőznöd ahhoz, hogy meg tudja nézni pl. a heréket.Az nem ciki?Csak ha sulis vizsgálaton van ilyen?

Nálunk 8. év elején volt teljes körű vizsgálat külön lányoknak, külön fiúkank.Megnézték az általános dolgokat: vérnyomás, testsúly, magasság, látás, hallás, színvakság, tetű.Ezenkívül a lányoknak a mellüket és a hasuk alját is, a fiúknak pedig a heréket.Emlékszek rá, amikor lementünk a váróba mondták, hogy vetkőzzünk le melltartóra és bugyira.Senki nem kezdett el vetkőzni, mindenki azt mondta, hogy nem megy be stb.

Aztán kijött az doktornő és mondta, hogy haladjunk.Annyira parás nép volt:D

Én meg levetkőztem, fogtam magam, bementem.Én voltam az első.Túl voltam rajta és kész.

Az én érdekembe kellett ez az egész, a doki megtehette volna, hogy azt mondja, megvizsgált minket közben nem, bár ha kiderült volna nagy balhé lett volna.

Szóval ezek a mi érdekünkben vannak és nem kellene parázni ezek miatt.

15/L

2010. dec. 6. 20:14
 8/34 anonim ***** válasza:

Nálunk gerinc-ferdülést is nézték, levetették velünk a melltartót, hogy jobban lássák a gerincoszlopunkat. Természetesen nem vettem le, csak kikapcsoltam hátulról, mert ha nem kötelező,akkor se a 13 éves osztálytársaimnak, se az idegen doktornőnek nem mutogatom az 'intim' részeimet.

15/L

2010. dec. 6. 21:05
 9/34 anonim ***** válasza:

Aki szerint csak szívatás, nézzen be ide: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__8127..

Nálunk anno nem volt ilyen. Egyébként pedig nem vagy rá kötelezhető: ha azt mondod, hogy kösz de nem, akkor ez van, nincs joguk rákényszeríteni, hogy vetkőzz le.

2010. dec. 6. 23:20
 10/34 anonim ***** válasza:
Egyszer nem kibírod...? Vénasszony megnézi a bréd, elgondolkozik, hogy hmm fincsi, azt ennyi...
2010. dec. 7. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!