Titeket is kirázz a hideg amikor arról hallottok hogy a doki a suliban a gatyátokba akar nézegeni, csajokra is vonatkozik ott is van már ilyen?
Bocs,de minket nem nőgyógyász vizsgálna,aki nap,mint nap ezt csinálja,ha lenne ilyen vizsgálat egyáltalán,sima orvos,férfi orvos,és nem épp ezt a részt szokta vizsgálni egy sima,általános orvos,ez most lett divat.Azért aki nőgyógyászhoz megy,az maga válassza ki az orvosát és maga dönt mikor megy el és kihez,tudjátok szabad orvos választás ez pedig nem erről szól a mi esetünkbe.Én pedig 14 évesen nem fogok menni,eleve utána néztem hogyan is vizsgálna igazából egy nőgyógyász meg és nem ilyen orvos jön ide,meg majd oda is csak pár év múlva akarok menni,akkor lesz aktuális és hosszas keresgélés után,nekem fontos az orvos személye,embersége megy ilyesmik,legyen szimpatikus,normális,figyelmes.Én nem engedem,hogy a bugyimba turkáljon valaki,azzal hogy elég szőrős vagy sem a puncim,meg szerinte a fejlettség mely fokán áll.Anyu sem vizsgáltatja meg akárkivel magát.
Azért mert pár embernek nem nagy ügy ,hogy intim területet akar nézni az orvos,nem fogom még engedni,ők nyugodtan tegyék meg,nem akadályozom őket,elég soknak meg nagy ügy és nagyon rossz érzés,megalázó.Meg azért ne hasonlítsuk ezt azzal össsze hogy te babát vársz,akkor ha annyi idős leszek és babát várnák valószínúleg én is azért várnám hogy fejleményeket kapjak a baba állapotáról,magamról,de ez teljesen más eset.Nem mindegy hogy valaki önszántából megy bele ezekbe a vizsgálatokba vagy sem.Akárki akármit mondhat ha valaki eleve akár a kinézetével ellenérzést vállt ki,nem engedem,hogy hozzám érjen,főleg ilyen területen.
De mondtam alapvizsgálatokkal semmi gondom nincs.De csak mert páran nem tartják nagy ügynek,hogy hogyan érzi magát valaki ilyen dolgok miatt,meg azzal jönnek túl lehet élni,azért nem fogom csak hagyni.Valakit nem zavar,ha más előtt vizsgálják az sem,csak azért nem hagyom mert nekik nem kínós.Én saját magamat fogom nézni,nem mást.Ha nekem kényelmetlen és van választásom,akkor mért ne élnék vele.Anyu sem tartja ezt az eljárást jónak,neki se tetszene ha valaki megmondaná kihez kell mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!