Kamaszok! Első ránézésre mi a véleményetek erről a lányról?
A csat- és szemöldökbakit már említették előttem, tehát ezekre nem térnék ki.
Kissé mesterkélt a lány kisugárzása, szerintem nagyon befeszült a kamera előtt. Persze, nehéz természetesen viselkedni, ha fotóznak, de mégis azt javaslom, próbáld meg, mert sokat javíthat az összképen.
Az a véleményem, hogy Eszter...
Milyen Eszter? Holló Eszter :) [link]
Első ránézésre az a véleményem, hogy kiszedném azt a gagyi csipeszt és a ronda kék színt a hajából, megcsináltatnám a szemöldökét normális formájúra, és megtanítanám sminkelni.
A haja gyönyörű, felesleges elrontani a kék színnel.
A szemöldöke nagyon vékonyra és rövidre van szedve, bőven lehetne hosszabb befelé az orra felé, és némi vastagság sem ártana.
A sminkről csak annyit, hogy nagyon öreges és erőltetett ha alul ki van húzva, a szempillaspirált meg nem kell addig kenni, míg összeragadnak a pillák, egy jobb minőségű spirállal csodákat lehetne elérni.
Tehát alapvetően bájos kislány, csak le kell vetkőznie ezeket a felesleges tinikori sallangokat.
IDEFIGYELJ!!!
AZ A FEHÉR CSATT??? aZT A FODRÁSZOM RAKJA A HAJAMBAN HA VÁGNI AKAR, AZ BAROMI CIKI, ÉS AZ ÖSSZES KÉPEDEN RAJTA VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANNYIRA ULTRAGÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem kéne az a csatt,meg a kék a hajadba...A szemöldököd szerintem egy kicsit túl rövid,és az egyenes haj jobban állna.
De különben szép vagy.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!