Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Első ránézésre mi a...

Kamaszok! Első ránézésre mi a véleményetek erről a lányról?

Figyelt kérdés

[link]

Előre is köszi a válaszokat! :)

2014. jún. 14. 14:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ijesztő feje van,nekem nem szimpatikus.
2014. jún. 14. 19:50
 12/24 anonim ***** válasza:

A csat- és szemöldökbakit már említették előttem, tehát ezekre nem térnék ki.

Kissé mesterkélt a lány kisugárzása, szerintem nagyon befeszült a kamera előtt. Persze, nehéz természetesen viselkedni, ha fotóznak, de mégis azt javaslom, próbáld meg, mert sokat javíthat az összképen.

2014. jún. 14. 20:01
 13/24 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy Eszter...

Milyen Eszter? Holló Eszter :) [link]

2014. jún. 14. 20:34
 14/24 anonim ***** válasza:
De amúgy nem csúnya, a szemöldöke viszont nem tetszik :/
2014. jún. 14. 20:35
 15/24 anonim ***** válasza:
Kicsit necces, hogy alul kék, a helyedben melírban vagy egész kék színben gondolkodnék, illetve gondolkodok is, mivel nekem is kék a hajam, valószínűleg odamennék lepacsizni hozzád, mert hajszíntárs vagy. A csattal sztem nincs baj, viszont a szemöldököd olyan, mint a kutyámé. Először én is ilyenre sedtem ki, de inkább szemcerkával rajzold meg, ha belejössz, akkor hennával is csinálhatod :D Amúgy szimpi lennél, szép a mosolyod.
2014. jún. 14. 23:35
 16/24 anonim ***** válasza:

Első ránézésre az a véleményem, hogy kiszedném azt a gagyi csipeszt és a ronda kék színt a hajából, megcsináltatnám a szemöldökét normális formájúra, és megtanítanám sminkelni.

A haja gyönyörű, felesleges elrontani a kék színnel.

A szemöldöke nagyon vékonyra és rövidre van szedve, bőven lehetne hosszabb befelé az orra felé, és némi vastagság sem ártana.

A sminkről csak annyit, hogy nagyon öreges és erőltetett ha alul ki van húzva, a szempillaspirált meg nem kell addig kenni, míg összeragadnak a pillák, egy jobb minőségű spirállal csodákat lehetne elérni.

Tehát alapvetően bájos kislány, csak le kell vetkőznie ezeket a felesleges tinikori sallangokat.

2014. jún. 15. 00:09
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

IDEFIGYELJ!!!

AZ A FEHÉR CSATT??? aZT A FODRÁSZOM RAKJA A HAJAMBAN HA VÁGNI AKAR, AZ BAROMI CIKI, ÉS AZ ÖSSZES KÉPEDEN RAJTA VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANNYIRA ULTRAGÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. jún. 15. 00:48
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem kéne az a csatt,meg a kék a hajadba...A szemöldököd szerintem egy kicsit túl rövid,és az egyenes haj jobban állna.

De különben szép vagy.:))

2014. jún. 15. 22:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Megijedtem tőle. Halál komolyan, ezek a tágra nyitott szemek baromi ijesztőek egy képen. Na, ha már ítélkezünk, ítélkezzünk rendesen. A kék szín meg a csatt valami förtelem, a szemöldöke meg majdhogynem a fülénél kezdődik. Mondjuk ha a haját rendbe rakná, a szemöldökét meg hagyná visszanőni, illetve nem ilyen ijesztően fotózkodna, na akkor először is megnézném újra, másodszor valószínűleg szeretnék vele beszélgetni.
2014. jún. 15. 23:36
 20/24 anonim ***** válasza:
Aranyos és természetes lánynak tűnsz. Azt a kéket hanyagold, mert nem áll jól.
2014. jún. 16. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!