Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kamaszok, mikor szoktátok egy...

Kamaszok, mikor szoktátok egy iskolatársatokat már ránézésre egy nyomorék senkinek ítélni?

Figyelt kérdés
Mert rólam kb. ilyeneket gondolnak néhányan, hallottam már olyantól is ezt, hogy mondta a haverjának rólam, aki nem is ismer maximum látásból. Mikor szoktak a kamaszok minden ismeretség nélkül ilyent mondani valakire?
2014. máj. 16. 23:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azok,akiket így neveltek. Normális ember nem csinál ilyeneket, csak a lelkibetegek. Akik otthon is ezt látják vagy csak szimplán mások bántalmazásában lelik örömüket, megnyugvásukat.
2014. máj. 16. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Amióta ilyen rossz irányba haladunk! Sajnos ez van...:ss Bár ez a leírás inkább a jampikra vonatkozik, akik a hercegeknek és hercegnőknek érzik magukat a suliban! :DD

Egyébként vannak olyanok akikre ránézésre meglehet mondani hogy bunkó, maga az ahogy rád néznek és viselkednek, meg hasonló dolgok! Amúgy meg nem kell velük foglalkozni, ne pazarold az idődet rájuk! :))))

F/17.

2014. máj. 16. 23:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem közösítek ki senkit, de a nyomi, visszshúzódó embereket azonnal kiszúrom a mozgásuk és esetleg a ruháik miatt. De attól még nincs bajom velük.
2014. máj. 17. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a szerintem 'nyomikkal" is jóban vagyok. Én nyomoréknak hívom az életképtelen, idióta, vicceskedni próbáló, idegesítű hülyegyerekeket. :D
2014. máj. 17. 11:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem szoktam annak ítélni, mert rendszerint tudom az okát. Ilyen korban az otthoni nevelés még nagyon kiütközik.

Vannak a "győztesnek neveltek" és a "vesztesnek neveltek".

A győztesnek neveltek általában a flegma, bunkó, sosemtanuló, kiközösítő társaság. Őket úgy nevelték, hogy a sikerük érdekében gázoljanak át mindenkin, sz@rjanak le mindenkit, mert csak ők a fontosak.

A vesztesnek neveltek általában a visszahúzódó, barátokat találni képtelen, győztesnek neveltek által "nyomorék"-nak titulált emberek. Őket úgy nevelték, hogy soha semmi nem volt jó, amit csináltak, mindenre el lett mondva, miért nem úgy kellene csinálni, és hogyan kéne jobban, a sikereikre pedig nem jött dicséret, hanem várták a következőt. (Én is így lettem nevelve.)

Nem azt mondom, hogy nincs kivétel ezek alól, de általában ilyen hátterek miatt van ez az egész "hatalmi játszma". A győztesek készséggel keresztülgázolnak mindenen és mindenkin, és mivel nagyon régóta semmi sem egyesít jobban embereket, mint más emberek kirekesztése, egymás társaságát keresik és közösen közösítik ki a gyengébb felet. A vesztesek már megszokták, hogy ezt behúzott nyakkal tűrjék, mert kb. ilyen lelki hatásoknak vannak/voltak kitéve otthon is, ezért már kb. az akarat sincs meg bennük, hogy ellenszegüljenek.

2014. máj. 17. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:

A válaszolóknak: nézzetek utána a "nyomorék" szó jelentésének.

Szubjektív vélemény: SENKIT nem kell elítélni a ruhája, kinézete, esetleg az egyszeri viselkedése alapján. Mindenkinek lehet rossz napja.. Ha mégsem teljesen ép szellemileg az illető, akkor sem nyomoréknak csúfoljuk:) Ez akinél nem alap, szerintem ő az, aki szellemileg nem 100%-os.. KÉRDEZŐNEK: Ne aggódj, ezt előbb utóbb kinövik, mindig másokon élik ki az agressziójukat, helyette inkább mehetnének sportolni, hogy levezessék a feles energiákat. Vagy egyszerűen szeretethiányos kölyköcskék.

Ne vedd magadra, kinövik.

2014. máj. 17. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Akkor szoktak valakit már ránézésre is nyomorékozni, ha igénytelen, ápolatlan, esetleg iszonyat ronda, vagy látszik rajta, hogy van valami defektje. Csak úgy senkit sem kezdenek el csesztetni, valami oka mindig van, elhiheted.
2014. máj. 17. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:

" ápolatlan, esetleg iszonyat ronda, vagy látszik rajta, hogy van valami defektje " ??? Tényleg?? Szerintem az ápolatlan, az ápolatlan, nem nyomorék. És aki igénytelen, vagy ronda, az sem nyomorék csupán nem ad a külsejére, vagy genetika ( ez esetben nem tehet róla... ). Akinél meg tényleg valami zűr van odabent, azt sem nyomoréknak nevezzük, hanem szellemi fogyatékosnak ( de a legemberibb dolog az, hogy ha nem is használsz rá jelzőt )!!!

Drágáim, a nyomorék szó fogalma: Testére nézve igen hibás, péld. sántabéna, vagy bénult, beteges, magával jótehetetlen, dologra nem képes. Nyomorék ember, nyomorék koldus; nyomorék katona.

Gondolkodj, utána írj!

2014. máj. 17. 16:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Már kétszer is leírtad ugyanazt a hülyeséget, és nagyon ki szeretnél oktatni másokat, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy te vagy itt a legbutább jelenleg. De szánok rád 4 percet. Egyrészt. Olvass te is egy kicsit. Így hangzik a kérdés: " már ránézésre egy nyomorék senkinek ítélni?" A nyomoréknak 2 jelentése van, és a diákok körében ha valaki valakit lenyomorékoz, akkor azt nem arra érti, hogy veleszületett rendellenességgel él együtt, hanem arra, hogy egy p*cs. Érdekes, egyik osztályomban sem volt fogyatékos diák, és mégis, sokszor hangzott el, hogy "XY egy nyomorék" "Mekkora egy nyomorék vagy!". Valószínűleg arra gondoltak, hogy az a 190 centis focista srác aki diákolimpián vesz részt, nyilvánvalóan vele született rendellenességgel él együtt. Mint ahogy ha azt mondja az egyik diák a másiknak, hogy "De egy b*zi vagy", akkor nem arra szeretne célozni, hogy "Te biztosan egy homoszexuális vagy".

A 4. válaszoló le is írta, csak nyilván ideáig már nem sikerült eljutnod, hogy olvass egy kicsit: "Én nyomoréknak hívom az életképtelen, idióta, vicceskedni próbáló, idegesítű hülyegyerekeket."

Tehát a 4. válaszoló is a sántabénákra mondja azt, hogy nyomorék. Ja várj, nem.

Ideje lenne kicsit észhez térni mielőtt másokat szeretnél itt kioktatgatni. Egészségedre.

2014. máj. 17. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Elég szomorú ez. :)
2014. máj. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!