Kamaszok, mikor szoktátok egy iskolatársatokat már ránézésre egy nyomorék senkinek ítélni?
Amióta ilyen rossz irányba haladunk! Sajnos ez van...:ss Bár ez a leírás inkább a jampikra vonatkozik, akik a hercegeknek és hercegnőknek érzik magukat a suliban! :DD
Egyébként vannak olyanok akikre ránézésre meglehet mondani hogy bunkó, maga az ahogy rád néznek és viselkednek, meg hasonló dolgok! Amúgy meg nem kell velük foglalkozni, ne pazarold az idődet rájuk! :))))
F/17.
Senkit nem szoktam annak ítélni, mert rendszerint tudom az okát. Ilyen korban az otthoni nevelés még nagyon kiütközik.
Vannak a "győztesnek neveltek" és a "vesztesnek neveltek".
A győztesnek neveltek általában a flegma, bunkó, sosemtanuló, kiközösítő társaság. Őket úgy nevelték, hogy a sikerük érdekében gázoljanak át mindenkin, sz@rjanak le mindenkit, mert csak ők a fontosak.
A vesztesnek neveltek általában a visszahúzódó, barátokat találni képtelen, győztesnek neveltek által "nyomorék"-nak titulált emberek. Őket úgy nevelték, hogy soha semmi nem volt jó, amit csináltak, mindenre el lett mondva, miért nem úgy kellene csinálni, és hogyan kéne jobban, a sikereikre pedig nem jött dicséret, hanem várták a következőt. (Én is így lettem nevelve.)
Nem azt mondom, hogy nincs kivétel ezek alól, de általában ilyen hátterek miatt van ez az egész "hatalmi játszma". A győztesek készséggel keresztülgázolnak mindenen és mindenkin, és mivel nagyon régóta semmi sem egyesít jobban embereket, mint más emberek kirekesztése, egymás társaságát keresik és közösen közösítik ki a gyengébb felet. A vesztesek már megszokták, hogy ezt behúzott nyakkal tűrjék, mert kb. ilyen lelki hatásoknak vannak/voltak kitéve otthon is, ezért már kb. az akarat sincs meg bennük, hogy ellenszegüljenek.
A válaszolóknak: nézzetek utána a "nyomorék" szó jelentésének.
Szubjektív vélemény: SENKIT nem kell elítélni a ruhája, kinézete, esetleg az egyszeri viselkedése alapján. Mindenkinek lehet rossz napja.. Ha mégsem teljesen ép szellemileg az illető, akkor sem nyomoréknak csúfoljuk:) Ez akinél nem alap, szerintem ő az, aki szellemileg nem 100%-os.. KÉRDEZŐNEK: Ne aggódj, ezt előbb utóbb kinövik, mindig másokon élik ki az agressziójukat, helyette inkább mehetnének sportolni, hogy levezessék a feles energiákat. Vagy egyszerűen szeretethiányos kölyköcskék.
Ne vedd magadra, kinövik.
" ápolatlan, esetleg iszonyat ronda, vagy látszik rajta, hogy van valami defektje " ??? Tényleg?? Szerintem az ápolatlan, az ápolatlan, nem nyomorék. És aki igénytelen, vagy ronda, az sem nyomorék csupán nem ad a külsejére, vagy genetika ( ez esetben nem tehet róla... ). Akinél meg tényleg valami zűr van odabent, azt sem nyomoréknak nevezzük, hanem szellemi fogyatékosnak ( de a legemberibb dolog az, hogy ha nem is használsz rá jelzőt )!!!
Drágáim, a nyomorék szó fogalma: Testére nézve igen hibás, péld. sántabéna, vagy bénult, beteges, magával jótehetetlen, dologra nem képes. Nyomorék ember, nyomorék koldus; nyomorék katona.
Gondolkodj, utána írj!
Már kétszer is leírtad ugyanazt a hülyeséget, és nagyon ki szeretnél oktatni másokat, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy te vagy itt a legbutább jelenleg. De szánok rád 4 percet. Egyrészt. Olvass te is egy kicsit. Így hangzik a kérdés: " már ránézésre egy nyomorék senkinek ítélni?" A nyomoréknak 2 jelentése van, és a diákok körében ha valaki valakit lenyomorékoz, akkor azt nem arra érti, hogy veleszületett rendellenességgel él együtt, hanem arra, hogy egy p*cs. Érdekes, egyik osztályomban sem volt fogyatékos diák, és mégis, sokszor hangzott el, hogy "XY egy nyomorék" "Mekkora egy nyomorék vagy!". Valószínűleg arra gondoltak, hogy az a 190 centis focista srác aki diákolimpián vesz részt, nyilvánvalóan vele született rendellenességgel él együtt. Mint ahogy ha azt mondja az egyik diák a másiknak, hogy "De egy b*zi vagy", akkor nem arra szeretne célozni, hogy "Te biztosan egy homoszexuális vagy".
A 4. válaszoló le is írta, csak nyilván ideáig már nem sikerült eljutnod, hogy olvass egy kicsit: "Én nyomoréknak hívom az életképtelen, idióta, vicceskedni próbáló, idegesítű hülyegyerekeket."
Tehát a 4. válaszoló is a sántabénákra mondja azt, hogy nyomorék. Ja várj, nem.
Ideje lenne kicsit észhez térni mielőtt másokat szeretnél itt kioktatgatni. Egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!