Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, milyen esetben...

Kamaszok, milyen esetben közösítenétek ki egy iskolatársatokat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 22:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Problémás viselkedés,problémás testi higiénia,szagok,élősködök.
2012. nov. 17. 22:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
*élősködők
2012. nov. 17. 22:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

nálunk volt egy büdös lány. amúgy agyilag nem volt vele nagy gáz, de mivel nem lehetett megmaradni mellette, így nem is nagyon kerestük a társaságát.

én dagadt voltam, de nem utáltak ki, mert ismertem a dezodort és a fürdést. :)

2012. nov. 18. 03:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nálunk volt egy fiú, nagyon büdös volt (és nem mert tini és épp fejlödött) első soztályos általános óta. Rettentően büdös volt. Annyi h senki sem beszélt vele szívesen.
2012. nov. 18. 08:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van egy srác, aki elég szerencsétlen, de ahelyett, hogy meghúzná magát bunkó, és belepofázik mindenbe. Nagyon kicsi, gyenge fiú, sok baja is van (gerincferdülés stb), de ettől még szerintem nem lenne vele bajom/bajunk. A baj az, hogy hogyan viselkedik. Mindig követ, vigyorog, és próbál 'nyalni', de ezekmellett képes beszólni, megsérteni bárkit. És ez nekem elég fura. ÉN ezért nem szeretem különösebben, de ha elkéri a házit, akkor megadom, mert mégis az osztálytársam. Mások viszont eléggé utálják, mondjuk nem sértegetik, csak szimplán nem mennek oda hozzá. Plusz van két ember, aki folyton piszkálja. Őszintén kicsit sajnálom őt...://

14/F

2012. nov. 18. 08:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha túlságosan szereti az állatokat (a tetvekre gondolok) büdös, és ha egy beképzelt bunkó aki azt hiszi magáról hogy ő a király pedig egyáltalán nem és 1. 2. osztályba minket közösített ki ő .
2012. nov. 18. 17:54
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

Ezért :

13/L

folyton belebeszél mindenbe,a kedvenc zenekarunkra az mondja hogy b**i (pedig ő Justin Biebert-t hallgat) és mindig beárul a tanítóknak pl.: ha átülünk egy másik helyre az o.f. beleegyezése nélkül ... Röviden egy beképzelt kis spicli !

2012. nov. 18. 17:58
 8/12 anonim ***** válasza:
ha valaki büdös.ès nekünk ajándékozza a dezodort amit saját maga használhatna , meg persze aki flegma,bunkó 12/l
2012. nov. 18. 21:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem azért nem szerettek amikor átmentem gimnáziumba,illetve az elején szerettek,de velem jött egy általános iskolai osztálytársam hazugságokat terjesztette rólam,és neki hittek nem nekem,ezért kevesen vették

a fáradtságot,hogy megismerjenek, a másik probléma az volt,hogy apukám a polgármesteri hivatalban fontos pozíciót töltött be,így egy-két tanár eleve nem kedvelt,és lekezelő volt,megalázott.

Nem voltam se csúnya,se igénytelen,se idióta,se büdös,se bunkó.

Teljesen szerényen mondom,hogy kedves voltam akkor is,segítőkész,barátságos,jó fej,és szépnek is tartottak,mégis évekig utáltak,úgy hogy nem is ismertek.aztán az utolsó évekre a nagy része rájött,hogy nincs velem semmi baj,megkedveltek,barátkozni kezdtünk,mindig volt egy mag 7-8 ember aki persze ugyanúgy utált,de a többség érettebb volt,és megismert,megkedvelt.

2012. nov. 19. 09:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt,hogy még egy dolog volt,13-14 évesen nem kocsmáztam,nem ittam,nem pasiztam mint ők,nem voltam birka aki követte a többit,volt saját véleményem
2012. nov. 19. 09:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!