Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti kicsúfolnátok egy osztály/i...

Ti kicsúfolnátok egy osztály/iskolatársatokat, ha elől hiányozna az egyik foga?

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, lehet nincs pénze/lehetősége megcsináltatni.
2014. jan. 24. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha.Eszembe nem jutna.
2014. jan. 24. 10:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Vagyok annyira intelligens, hogy nem csúfolok másokat, mint az óvodában. De a többségről sajnos ez nem mondható el, ezért tuti kapna! A legbutább emberek a leghangosabbak, sajnos.
2014. jan. 24. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkiben lehetne találni valamit, amiért csúfolni lehetne, ha nagyon akarjuk. De az intelligensebbje ezt nem csinálja, mert tudja, hogy a fagyi bármikor visszanyalhat.
2014. jan. 24. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Biztos nem,engem a duciságom miatt általános iskolában rengeteget csúfoltak,ezért én senkivel sem teszem. Most 10.-es vagyok ,és elég jó alakom lett. Mostmár az eddigi fiúk akik csúfoltak,próbálnának összejönni velem és nyomulnak.Eléggé melléfogtak..

16/L

2014. jan. 24. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem a fogaim kuszasága miatt csúfoltak általánosban, itthon. Most csak átlagban mondják, hogy csúnya és beképzelt vagyok... :) Én pont emiatt nem ítélek el senkit a külseje miatt, mert nekem is rosszul esett/esik a mai napig, de egyre jobban viselem/kezelem.

17L (11.oszt.)

2014. jan. 25. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Szemét dolog lenne. Amúgy is mindenkin van valami, amin lehetne csúfolódni.
2014. jan. 26. 08:42
 8/8 Hargitai János ***** válasza:
0%
én ki.
2014. jan. 26. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!