Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, támadtak már rátok...

Kamaszok, támadtak már rátok az utcán?

Figyelt kérdés
Ha volt ilyesmi hogyan intéztétek el?
2014. jún. 13. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hál isten rám támadni nem támadtak, de beszólógatni már szólogattak. Elengedtem a fülem mellett aztán gyorsan elsiettem onnan. Fiatal nő vagyok, pont jó "választás" az ilyen alakoknak. Este nem is mászkálok egyedül zűrösebb helyeken. Egyébként tuti feljelenteném őket. Mást mit lehet tenni?
2014. jún. 13. 15:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem vagyok kamasz, de az időben sajnos volt ilyen esetem... egy lány jött nekem (én is lány vagyok), és megvert. Ütött és megrugdosott nagyon. Előzőleg egy kávézóban ültünk (a barátnőmmel voltam, meg ő is az övével, láthatólag balhét kerestek), aztán amikor mentünk haza, akkor utánunk jöttek, de csak én kaptam...

Sokáig nem mertem arrafelé járni, nagyon megviselt.

2014. jún. 13. 15:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen,de nagyon rácsesztek.:)

14 voltam,egyedül mentem edzésre,és három 20körüli srác előugrott.

El akarták venni a pénzem,de pont akkor jött 2 edzőstársam.Birkózunk, így hárman annyira megvertük őket,mint a lovakat.Alig bírtak felkelni,így utólag is aztmondom,megérdemelték.:)

(Ez egy nagyon elhagyatott utca,mázlim volt,h pont jöttek a srácok.)

2014. jún. 13. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Igaz, már nem vagyok kamasz, de egyszer iskolába menet (persze reggel) egy jól szituált srác mellémcsapódott és elkezdett mindenfélét dumálgatni majd megkérdezte, hogy akkor ehhez mit szólok: majd elővette a merev péniszét és elkezdte verni előttem. Hirtelen csak úgy tudtam lereagálni, hogy elküldtem az anyjába (de abba egy olyan szó sem volt amit ide leírhatnék) és elkezdtem szaladni.
2014. jún. 13. 16:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm 18 évesen szórakozásból jött haza 10-11 között, és arra lett figyelmes, hogy követi egy fehér kabátos fickó.

Egyre gyorsabban és gyorsabban próbált menni (nem feltűnően, nehogy elkezdjen rohanni utána) de utol érte fejbe vágta, a földön megrugdosta és otthagyta. Úgy jött haza nővérem, hogy feldagadt a szája, lila volt a szeme körül. A kihívott rendőrök, mivel nem történt törés, se semmi 8 napon túl gyógyuló nem tettek semmit.

Nem tudjuk ki volt az, és miért tette amit tett.

2014. jún. 13. 17:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Utsó: és még jól járt.

Igen, de az kölcsönös majdnem verekedés volt. Barátnőmmel mentünk, és egy részeg nő leanyázta. Ezt soha, így megfordultam, hogy nekimegyek, erre előjött egy kigyúrt állat, hogy mit szeretnék. Fenyegetően, de akkor nem érdekelt, és ha a barátnőm nem fog vissza, simán nekiugrok.

Kocsmából is követtek már este, de mikor elkapott, belerúgtam, így el is engedett.

Egyszer meg a cigányok, akkor a két unokaöcsém védett meg.

2014. jún. 13. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Belém a vonaton, amikoris elővettem a TÖK ALAP TELÓMAT (semmi okosteló,egy kettényithatós samsung) csak azért , mert anyukám sms-t küldött.. A telon egy virágos mozgókép volt beállítva.

2 roma lány ült velem szemben. És el kezdtek ordítani, hogy 'mindjárt a szájába taposok , kis r*ngyó direkt elővette hogy mutogassa a virágokat a telefonon'

Megjegyzem ez 2 éve volt, amikor már mindenki az okostelót nyomta szinte. Nem merem el képzelni, mi lett volna, ha nálam is az van?

A legközelebbi megállónál átszálltam a másik vágányra...

19L

2014. jún. 13. 20:46
 8/10 anonim ***** válasza:
5%
Mocskos ciganyok engem is kiraboltak mar ketszer. Csak en mar nem vagyok kamasz. A hugomnak a torkat atvagtak mikozben meg akartak eroszakolni. Na ezert veszek egy gazpisztolyt, ha legkozelebb a kozelembe jon egy szettorom a fejet, aztan rahugyozok az agyara.
2014. jún. 15. 01:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kb 6 kis cigánygyerek elém rohant és közölték hogy ők most úgy meg fognak rugdosni hogy ***** **** ****, rájuk kiabáltam hogy menjetek már vissza anyátokba, az egyik nagyobb azért belém rúgott egyet, aztán elmentek. Komolyabb szerencsére nem történt.
2014. jún. 19. 12:00
 10/10 anonim válasza:
Késes cigányok raboltak már ki hajnalban, 15-16 éves koromban.. Azóta volt már több afférom, de már nem hagyom magam.
2014. jún. 30. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!