Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Szoktatok tévét nézni?

Kamaszok! Szoktatok tévét nézni?

Figyelt kérdés
Én azt veszem észre, hogy a kortársaim közül már egyre kevesebben néznek tévét, amit meg is értek, hiszen félpercenként reklámszünet van, és nem választhatod meg, mit akarsz nézni.
2014. jún. 11. 19:53
1 2
 1/16 anonim válasza:
én szoktam. neha csak a háttérben szól de szerintem elég sokmindenki szokott:)
2014. jún. 11. 19:58
 2/16 anonim ***** válasza:
nem
2014. jún. 11. 19:59
 3/16 anonim válasza:
76%

Nem tudom ez neked mennyire kamasz, de 14/F vagyok.

Öhm.. Én kizárólag a National Geographic-ot (de azt az esetek 99%-ában) nézek(jó, mondjuk engem a tudományos dolgok érdekelnek...), illetve NCIS, CSI, meg ilyen sorozatokat, amúgy "normális" filmeket valamiért nagyon ritkán szoktam nézni, PC-n meg egyáltalán semmit. Haverjaim asszem gépen szoktak inkább. TV-ben meg csak a legh*lyébb sorozatokat (pl. való világ, édes élet meg ilyenek)

2014. jún. 11. 20:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Én csak TLC-t, azt is csak amíg elalszom. Amúgy is jobban szeretek filmeket angol szinkronnal nézni, a legtöbb sorozatom úgysem adják, meg azokat is eredeti nyelven nézem, a reklámok elviselhetetlenek, és egyébként is, ha nézek valami sorozatot, egy rész nem elég egyszerre :D És nem szeretek igazodni a tévéműsorhoz.
2014. jún. 11. 20:20
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem, ha valamit meg akarok nézni, akkor megkeresem neten, de az is ritka.
2014. jún. 11. 20:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Én csak este nézek tévét. (pl. Helyszínelők, Dr.Csont, stb.)
2014. jún. 11. 20:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Nagyon ritkán, amikor csak punnyadok bekapcsolom a tv-t, de általában el is szörnyűlködök, hogy milyen műsorok vannak. Ha meg filmet akarok nézni, letöltöm és megnézem úgy. Utálom azt a rengeteg reklámot, meg, hogy nem akkor nézek filmet, amikor én szeretnék. :D
2014. jún. 11. 21:42
 8/16 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán, inkább hétvégén. Felkelek és a Comedy Centralon nézem a Jim szerint a világot + még a TLC-re kapcsolok néha. Ha hamar hazaérek a suliból akkor még néha bekapcsolom a tévét és kapcsolgatom a tévét, de ez is ritka.
2014. jún. 11. 21:50
 9/16 anonim ***** válasza:
inkább a szabadban vagyok, vagy a haverokkal. télen jobban tévézek, nyáron csak éjjel, de inkább úgy szól a tv, hogy közben gépezek és néha oda oda nézegetek
2014. jún. 12. 00:31
 10/16 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán. A sorozatokat gépen nézem, de nem is hiányzik a tv.

19/l

2014. jún. 12. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!