Kamaszok! , , Gáz" klasszikus zenét hallgatni?
Tele van a telefonom klasszikus zenével egyszer odaadtam osztálytársamnak hadd menjen fel Facebookra, de persze elkalandozott, és belehallgatott a zenei repertoárba, ami a telefonon található. Megjegyezte, hogy fura ízlésem van, és eltérő mint a többi emberé.
Kérdezem én: Ezek szerint ciki a klasszikus zene tizenéves korban? A tuc-tuc zene, az ,,ójjeebéjbi" mitől lenne jobb? Nem beszélve az agyonmixelt zenékről.
Válaszaitokhoz kort is szeretnék :)
Üdv 17/F
Igaz, már nem vagyok kamasz. De ma csak kevesen hallgatnak klasszikus zenét, vagy mást mint a most divatos, dallam nélküli tuc-tuc zenét.
Ne törődj azzal, aki ezt gáznak tartja, te teszed jól,hogy komoly zenét hallgatsz.
Én némelyik zenétől már agyrohamot kapok... Mint pl a Mr.Busta és társai által készített zenéktől.... Na meg az olyan zenékről nem is beszélve amik teljesen dallamtalanok és "idegbetegek".
Szóval inkább az amit te hallgatsz mint ezek a szarok!!!
Én az Én személyes véleményem nem mondom soha senkinek! Én a régi zenéket szeretem mint Abba stb...
20/L
Szerintem nem gáz. Én is szoktam klasszikus zenét hallgatni, ha olyan kedvem van. Amúgy ezen kívül hallgatok még rockot és néha normális rapet is. Ennyi erővel rám is lehetnek mondani, hogy gáz vagyok, mert sok fajta stílusú zenét szeretek. Nyugi, nem probléma, ha kicsit másabb a zenei ízlésed, és tényleg jobb, mint a tucc-tucc zene. :)
14/l
Én is kamaszként szerettem meg pl. Puccinit, Vivaldit.
Szerintem csodás dolog, ha ilyeneket hallgatsz, szépíti a lelket.
Én is javarészt amúgy még felnőttként is rockot, vagy akár psytrance-t hallgatok, de a komolyzenét is nagyon szeretem.
Szerintem nem ciki, hanem nagyon jó dolog.
Inkább az a gáz, hogy gáz a kultúrált dolgokat kedvelni manapság. Égő könyvet olvasni, nem tuc-tuc zenét hallgatni, a korosztálynak megfelelően öltözni, egészségesen élni.
25
Szerintem az a gáz,hogy nem tudjunk túltenni magunkat egymás zenei stílusán.
Én klasszikus zenész vagyok. Szerinted hányszor vágták már a fejemhez mikor zenét hallgatok,hogy "hahaa na mivan hallgatod a mozartot?"
SŐT ezt még a zeneiskolában is megjegyezte pár hasonló zenész társam.
Gyökér mind, ne foglalkozz velük! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!