Kamaszok! , , Gáz" klasszikus zenét hallgatni?
Tele van a telefonom klasszikus zenével egyszer odaadtam osztálytársamnak hadd menjen fel Facebookra, de persze elkalandozott, és belehallgatott a zenei repertoárba, ami a telefonon található. Megjegyezte, hogy fura ízlésem van, és eltérő mint a többi emberé.
Kérdezem én: Ezek szerint ciki a klasszikus zene tizenéves korban? A tuc-tuc zene, az ,,ójjeebéjbi" mitől lenne jobb? Nem beszélve az agyonmixelt zenékről.
Válaszaitokhoz kort is szeretnék :)
Üdv 17/F
Gáz,vagy nem gáz...Tök mindegy.Neked ez tetszik,akkor hallgasd nyugodtan,senkinek semmi köze hozzá!!:))
#Nem gáz amúgy.
A klasszikus zene menő!
Amit én hallgatok... na az már furább, mert én össze-vissza hallgatok mindenfélét: industrial technót, metált, elektronikust, klasszikust, barokkot, komolyzenét, folkot, neofolkot... olyan tuc-tuc zenét, ami jóval izgibb az átlagosnál, de az agyadból sajtot csinál...
És amúgy fagottozom, szintizek, és komponálni is szoktam. Inkább rám mondják, hogy fura vagyok :D
14/L
Ritka eset de szerintem semmi baj nincs vele. Én néhány klasszikus zenét kifejezetten szeretek, igaz a többitől falra mászok, de ízlés kérdése. A tuc-tuc zenénél csak jobb lehet! :)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!