Kamaszok! , , Gáz" klasszikus zenét hallgatni?
Tele van a telefonom klasszikus zenével egyszer odaadtam osztálytársamnak hadd menjen fel Facebookra, de persze elkalandozott, és belehallgatott a zenei repertoárba, ami a telefonon található. Megjegyezte, hogy fura ízlésem van, és eltérő mint a többi emberé.
Kérdezem én: Ezek szerint ciki a klasszikus zene tizenéves korban? A tuc-tuc zene, az ,,ójjeebéjbi" mitől lenne jobb? Nem beszélve az agyonmixelt zenékről.
Válaszaitokhoz kort is szeretnék :)
Üdv 17/F
A furcsa az nem egyenlő a gázzal.
Amúgy nem, nem gáz, én is szoktam néha.
Szerintem az gázabb, hogy mindenki a más zenei ízlésével van elfoglalva állandóan, és jönnek az ilyen kérdések, hogy 'Gáz-e xy-t hallgatni?'. Szerintem meg az gáz, hogy valaki ilyeneket kérdez. Mindenki azt hallgat amit akar.
Amúgy meg ha valaki azt mondja, hogy gáz, akkor nem hallgatod?
Mindenkinek más a zenei ízlése, te a klasszikus zenét szereted, a legtöbben a mai tuctucwubwubwub stílusúakat. Alapvetően én is a klasszikus zenéket, musicaleket, 60-as, 70-es, 80-as évek slágereit szeretem, de elvétve akad más korszak is. Régen engem kinéztek miatta, de most már tudom, hogy nem égő különbözni. :)
17/L
az a gáz, hogy az osztálytársad a telefonodban turkált...
nem ciki klasszikus zenét hallgatni, mindenki más zenét szeret... ha téged ez a stílus dob fel, nyugodtan hallgasd és ne foglalkozz mások véleményével
És ha azt mondanánk, hogy gáz, akkot mit csinálnál? Nem hallgatnád többé?
Egyáltalán nem igaz, hogy a fiatalok többsége tuc-tuc zenét hallgat, hagyjátok már a sztereotípiákat! Ha csak végignézem Facebookon, milyen zenét hallgatnak az ismerőseim, a legtöbben rockot hallgatnak, sokan a metált is szeretik, normális popzenét... Én személy szerint mindenevő vagyok, számomra jöhet minden stílus, ha tetszik a szám. Klasszikus zenékkel teli lejátszólistám is van, ugyanakkor bulizenék közül is van olyan, amit szeretek. Ugyanakkor szeretem az elvontabb zenéket is, amiket mások általában furcsának találnak.
Szerintem ettől csak több vagy, nem kevesebb!
Én is imádom a klasszikus zenét, ha tehetném mozi helyett színházba és operába járnék egyfolytában :)
Én egy házibuliban voltam éppen, mikor megkértek hogy tegyek be valami zenét. Az ismerőseim szerint jó zenét hallgatok, képben vagyok a legújabb zenékkel.
De mikor közöltem, hogy a telefonomon most csak kalsszikus zene van, és a legújabb, amit be tudok rakni az Einaudi Divenire albuma, kicsit sokkoltam őket. De pl. az egyik osztálytársam szemében nagyot ugrottam :)
Szerintem merj önmagad lenni, ne akarj megfelelni másoknak! Pláne ne ilyen "tucat" embereknek. Hajrá hajrá! :)
16L
Egyáltalán nem gáz, én is inkább klasszikus zenét hallgatok.:) És szeretem még a régebbi, 80-as, 90-es évek zenéit.:)
16/L
Nem gáz. Én is néha hallgatok.
Én sem szeretem a tuc-tuc-ot, a rapet, apopot és társait. Nem tartom igazi zenének őket. Tudjátok mi az igazi zene??? Az 1966-os, 8200 cm3-is, 1000 pacis Chevy Caprice hangja...
Amúgy rocker vagyok.
Kárpátia, Beatrice az abszolút kedvenc. Bármilyen rock, metal, blues zenét meghallgatok, és nagyon tetszenek a régi, '70-'90-es évek zenéi az előbb említett zenei irányzatokból.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!