Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! , , Gáz" klasszikus...

Kamaszok! , , Gáz" klasszikus zenét hallgatni?

Figyelt kérdés

Tele van a telefonom klasszikus zenével egyszer odaadtam osztálytársamnak hadd menjen fel Facebookra, de persze elkalandozott, és belehallgatott a zenei repertoárba, ami a telefonon található. Megjegyezte, hogy fura ízlésem van, és eltérő mint a többi emberé.

Kérdezem én: Ezek szerint ciki a klasszikus zene tizenéves korban? A tuc-tuc zene, az ,,ójjeebéjbi" mitől lenne jobb? Nem beszélve az agyonmixelt zenékről.

Válaszaitokhoz kort is szeretnék :)

Üdv 17/F

2014. jún. 7. 15:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is napi szinten hallgatok klasszikus zenét, nincs ebben semmi gáz. Ha valaki ezt annak tartja, akkor ott problémák vannak szerintem. 18/F
2014. jún. 7. 20:06
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A furcsa az nem egyenlő a gázzal.

Amúgy nem, nem gáz, én is szoktam néha.

Szerintem az gázabb, hogy mindenki a más zenei ízlésével van elfoglalva állandóan, és jönnek az ilyen kérdések, hogy 'Gáz-e xy-t hallgatni?'. Szerintem meg az gáz, hogy valaki ilyeneket kérdez. Mindenki azt hallgat amit akar.

Amúgy meg ha valaki azt mondja, hogy gáz, akkor nem hallgatod?

2014. jún. 7. 20:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a zenei ízlése, te a klasszikus zenét szereted, a legtöbben a mai tuctucwubwubwub stílusúakat. Alapvetően én is a klasszikus zenéket, musicaleket, 60-as, 70-es, 80-as évek slágereit szeretem, de elvétve akad más korszak is. Régen engem kinéztek miatta, de most már tudom, hogy nem égő különbözni. :)

17/L

2014. jún. 7. 21:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

az a gáz, hogy az osztálytársad a telefonodban turkált...

nem ciki klasszikus zenét hallgatni, mindenki más zenét szeret... ha téged ez a stílus dob fel, nyugodtan hallgasd és ne foglalkozz mások véleményével

2014. jún. 7. 22:13
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

És ha azt mondanánk, hogy gáz, akkot mit csinálnál? Nem hallgatnád többé?

Egyáltalán nem igaz, hogy a fiatalok többsége tuc-tuc zenét hallgat, hagyjátok már a sztereotípiákat! Ha csak végignézem Facebookon, milyen zenét hallgatnak az ismerőseim, a legtöbben rockot hallgatnak, sokan a metált is szeretik, normális popzenét... Én személy szerint mindenevő vagyok, számomra jöhet minden stílus, ha tetszik a szám. Klasszikus zenékkel teli lejátszólistám is van, ugyanakkor bulizenék közül is van olyan, amit szeretek. Ugyanakkor szeretem az elvontabb zenéket is, amiket mások általában furcsának találnak.

2014. jún. 8. 00:11
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ettől csak több vagy, nem kevesebb!

Én is imádom a klasszikus zenét, ha tehetném mozi helyett színházba és operába járnék egyfolytában :)

Én egy házibuliban voltam éppen, mikor megkértek hogy tegyek be valami zenét. Az ismerőseim szerint jó zenét hallgatok, képben vagyok a legújabb zenékkel.

De mikor közöltem, hogy a telefonomon most csak kalsszikus zene van, és a legújabb, amit be tudok rakni az Einaudi Divenire albuma, kicsit sokkoltam őket. De pl. az egyik osztálytársam szemében nagyot ugrottam :)

Szerintem merj önmagad lenni, ne akarj megfelelni másoknak! Pláne ne ilyen "tucat" embereknek. Hajrá hajrá! :)

16L

2014. jún. 8. 12:39
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, én is inkább klasszikus zenét hallgatok.:) És szeretem még a régebbi, 80-as, 90-es évek zenéit.:)

16/L

2014. jún. 8. 18:06
 18/24 anonim ***** válasza:
80%

Nem gáz. Én is néha hallgatok.

Én sem szeretem a tuc-tuc-ot, a rapet, apopot és társait. Nem tartom igazi zenének őket. Tudjátok mi az igazi zene??? Az 1966-os, 8200 cm3-is, 1000 pacis Chevy Caprice hangja...

Amúgy rocker vagyok.

Kárpátia, Beatrice az abszolút kedvenc. Bármilyen rock, metal, blues zenét meghallgatok, és nagyon tetszenek a régi, '70-'90-es évek zenéi az előbb említett zenei irányzatokból.

14/F

2014. jún. 8. 19:56
 19/24 anonim válasza:
100%
Miért lenne ciki? :O :) amit te szeretsz azt hallgatsz ne más döntse már el hogy mit hallgass... :)pl. én minden félét hallgatok klasszikus,jazz,NÉHA ilyen jazz+tucc -tucc keveréket :D engem nem érdekel más mit mond téged se érdekeljen :) hallgass azt amit akarsz :D te életed te döntöd el és ha azt mondják ciki akkor nincs ízlésük... am 15/L
2014. jún. 8. 21:21
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a ciki, hogy beleturkálnak a telefonodba. Többet egy ceruzát nem adnék kölcsön ilyen havernak, aki kérdés nélkül átnézi a telómat.
2014. jún. 9. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!